Jump to content
 1. What's new in this club
 2. Nickname: ReymoN Nume: Alex Gabriel Varsta: 21 de ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/BNT0I8o Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ReymoN Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/gK3it1U (am cenzurat o parte din IP, sper ca nu deranjeaza) Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o persoana matura, ma ocup cu vopsitoria auto. Imi place foarte mult sa fac oamenii sa rada, in limita posibilitatii si a bunului simt. Imi ocup timpul liber scriind versuri sau desenand, ma joc counter strike la nivel inalt si in rest imi place sa petrec cu prietenii / prietena / familia. Imi place sa conduc, ma refer la soferie, pasiunea mea fiind masinile totodata. Mai mult detalii se pot descoperi in-game. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece imi place sa optez pentru ceva ce e mai greu de obtinut, in cazul de fata, intrarea in clanul Seraphim Family. Joc pe serverul Purple simultan dar chiar simt nevoia sa cunosc persoane noi aici pe serverul Blue, sa ne invatam chestii reciproc. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte din clan. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Pe Blue am facut parte din clanul Real World. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost banat pe acest server. Am fost banat pe Green pentru Cheats (no-recoil) dar am fost debanat. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim? Nu am antecedente cu niciunul din membri. Cu cine te întelegi din clan?: Momentan, cu nimeni in mod special. Dar sunt convins ca o sa ma inteleg cu majoritatea, dispun de buna-stare. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, nu ma deranjeaza. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Cu siguranta. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat, nu sunt pe blacklist-ul clanului.
 3. Nickname: TuFy Nume: Nejah Varsta: 20 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/pDHtBlx Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tufy Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/OiylXty Descriere (20 de cuvinte minim): Ma numesc Nejah am 20ani si locuiesc in judetul Calarasi. Sunt o fire foarte respectuoasa si disciplinata, reusesc sa raman calm chiar si in situatii tensionate si nu ma pierd usor cu firea, analizez fiecare pas pe care urmează sa-l fac , ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, apreciez valorile si le evidentiez cât de mult pot. Sunt genul de om caruia îi place să duca la sfârsit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs. De ce vrei să intri in clan?: Ca am fost pe acest clan-ul si am mult prietenii aici si imi place tag Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Da ca am lasat samp de 2ani. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: The Legends. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Niciodata Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite Cu cine te întelegi din clan?: Cu tot membri. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da.
 4. Nickname: Vio. Nume: Viorel Varsta: 20 de ani Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/u29d0Yn Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vio. Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/VOYDqtg Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o persoana care te face sa te simți bine, am o vârsta mai mare decât majoritatea playerilor de pe server, consider ca asta este un avantaj pentru ca gândesc mai bine, nu sunt genul de om care sa creeze o cearta, sunt genul de om care încearcă sa o evite, mă joc jocul asta in timpul liber, mă distrez cu prietenii și ignor probleme de zi cu zi, am cei 7 ani de acasă și îmi place sa câștig mereu. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece este un clan cu membrii de treaba si este respectat pe server. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost in Seraphim. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Nu am fost in clanuri. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat niciodata. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite Cu cine te întelegi din clan?: Cu CeQ. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da.
 5. Nickname: Raven Nume: Cristian Varsta: 18 ani Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/rPmlRVL Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Raven Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/TDfIgsW Descriere (20 de cuvinte minim): Ma numesc Cristian si sunt o fire sociabila, cu planuri de viitor marete, imi place sa imi respect cuvantul dat cuiva. Nu ezit sa ajut lumea din jurul meu care are nevoie de mine sau de sfatul meu. Am o placere aparte de a risca, sa traiesc cu adrenalina in sange mereu. Ador jocurile video, momentan axandu-ma doar pe SA:MP o vreme buna. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece este un clan frumos si este repsectat. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost Care este ultimul clan din care ai facut parte?: [HA] Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am avut pentru teleport. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite) Nu, nu am avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului. Cu cine te întelegi din clan?: Nu am probleme cu nimeni din clan. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, nu sunt.
 6. -Incearca sa intri intr-o factiune si sa stai mai mult timp in aceasta, cel putin sa faci rank 5.
 7. Nickname: OviY Nume: Ovidiu Varsta: 18 Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/0sTm2mb Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/OviY Screenshot LP (last punish): https://prnt.sc/rrz5pz Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o persoana care este mereu vesela si ii place sa glumeasca in limita bunului simt , iar atunci cand trebuie pot fi si serios ! Imi place foarte mult sa leg prietenii de lunga durata cu alti playeri . Respect pentru a fi la randul meu respectat ! De asemenea sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Nu astept ceva in schimb de la ei pe moment. Vreau doar sa imi ramana prieteni. Imi place foarte mult si munca in echipa, dar doar atunci cand e nevoie de ea. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece este un clan cu niste membrii si conducere foarte de treaba, respectat si activ. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da abuz functie in hitman, chiar daca nu apare in LP, ca am avut niste certuri cu un amic si mi-a facut mare cheie, dar nu are rost sa ma mai scuz. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Nu, nu am. Cu cine te întelegi din clan?: Chowdy, Bididiu... Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat.
 8. Nickname: leGGend. Nume: Grigore Stefan-Bogdan. Varsta: 20 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/140EaDQ Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/leGGend. Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/rHfnXjU Descriere (20 de cuvinte minim): Niciodata nu am stiut perfect sa ma autocaracterizez, mereu am acceptat parerilor celorlalti si am invatat din ele. Consider ca sunt un om sincer, cu foarte mult bun simt si caruia ii plac aventurile, lucrurile noi, grupurile de prieteni si familia. De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru aici pentru a imi face noi prieteni si pentru a vedea cum e si in alte clanuri. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Blue Crystals. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, niciodata. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Nu am avut, nu ma caracterizeaza. Cu cine te întelegi din clan?: BOMBO, ThuN, Kill, etc. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da.
 9. Nickname:GeNeticK Nume:Gabriel Varsta:19 Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/v4UMeJS Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/GeNeticK Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/dLq9o1q Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o fire sociabila, de treaba, imi place sa fiu in centrul atentiei, sa ii ajut pe cei din jurul meu la greu. Imi place sa cred ca sunt o persoana amuzanta, dar si serioasa cand este cazul. De ce vrei să intri in clan?: Imi place acest clan, deoarece a rezistat mult timp pe server, pentru ca am mai fost in el si m-am simtit foarte bine. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Am mai fost si am iesit deoarece m-am lasat o perioada de joc. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan a fost Seraphim. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am fost. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite : Nu am avut nimic cu nimeni. Cu cine te întelegi din clan?: Sesz, Chowdy, Sadok, Deliric. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Cu siguranta. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da.
 10.  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.