Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nickname: Roby Rank: 5 Motivul pentru care vrei bonusul: Pentru 40 de teste sustinute! Zile acumulate în facţiune: 188 Alte precizări: Multumesc frumos!
 3. Yesterday
 4. Lumea ma priveste ca pe un infractor....

 5. Cerere acceptata! Felicitari de zilele din factiune acumulate.
 6. Cerere respinsa! Nu mai faci parte din factiunea aceasta.
 7. Cerere acceptata! Felicitari de zilele din factiune acumulate.
 8. Cerere respinsa! Nu mai faci parte din factiunea aceasta.
 9. Cerere acceptata! Felicitari de zilele din factiune acumulate.
 10. Cerere acceptata! Felicitari de zilele din factiune acumulate.
 11. Nick pe server: Wolverine Nick-ul celui sanctionat: Lamba Sanctiunea: Faction Warn Motivul sanctiunii: Contract efectuat fara /undercover
 12. A fost adaugata o noua regula in cadrul factiunii San Fierro Paramedic Department aceea fiind ca testerii de nivel 1 si 2 au obligatia de a purta skin-ul de tester (cel de pompier), iar testerul de nivel 3 poate purta skin-ul de rank 6 - 7 (skin de sublider / lider).
 13. Sugestie: Scoaterea limitei de ore la aplicarea unor factiuni. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie?: Deoarece serverul a scazut.
 14. Sugestie: Readaugare Custom URL/Search la /Carradio De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Deoarece multi dintre jucatori nu au un PC tocmai bun si nu pot pune muzica din Browser, deoarece cauzeaza lag, acestia isi pot pune propriile melodii direct din joc.
 15. Sugestie: Propun sa se adauge un job pe apa care poate sa fie facut si cu barca personala, asemanator cu Boat Transporter. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Ar face barcile mult mai folositoare.
 16. Sugestie:Propun sa se adauge un bonus gen ,,Clear Last Punish,, care poate fi achizionat doar cu o suma de bani reali.
 17. Sugestie: Personal as propune sa se adauge un sistem de stage pentru masini, insa doar pentru Infernus, Bullet, Turismo, si Cheetah, deoarece ar fi neplacut ca toate celelalte rable sa intreaca un Infernus. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Deoarece prin acest update s-ar mai scumpi putin in special Infernusurile si Bulleturile, pentru ca in ultima perioada s-au ieftinit cam mult. Si cred ca prin acest update nu am mai fi toti egali.
 18. Sugestie: Sa se sanctioneze reclamele la alte jocuri sau siteuri care nu au legatura cu sampul. Mesajele de genul: "caut x parteneri pentru un meci de CS:GO", " Clanul x de pe clash royal cauta membri", "Intrati pe linkul x sa ma votatii", "Datimi follow pe instagram la x, dau back" De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului: Personal tot reclama o consider la fel ca reclama la alte server.
 19. Sugestie: Sa se dea mute/warn pentru instigare la limbaj vulgar sau orice fel de comportament non-rp. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului: Deoarece nu exista o regula in acest sens si cred ca este nevoie de una. Sunt cativa jucatori care instiga la un limbaj vulgar sau alte comportamente non-rp.
 20. Sugestie: Propun ca atunci cand dai dublu click pe cineva din tab sa aiba acelasi efect ca si comanda "/id nume" De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Ar fi mai comod sa aflii anumite detalii despre jucatori, daca din intamplare te uiti pe tab si te intereseaza detalii despre cineva. Alte detalii: Multumesc pentru timpul acordat!
 21. Numele tau: ZLATEiNiO Rank-ul detinut: 6. Numele celui pe care l-ai testat: [email protected] Rezultatul final (x/3): 0/3 -Acceptat Alte precizari?: Bravo!
 22. Nick-ul tău: DRiFTY Nick-ul celui testat: StoicaMadalin Testul cu numărul: #188 Greșeli făcute de către cel testat (x/3): 2.5/3 Verdictul [admis / respins]: admis
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.