Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/12/20 in all areas

 1. Neața. Well.. Astăzi va fi cam ultima mea zi pe server, pentru că... de mâine nu voi mai juca deloc samp. Nu am foarte multe cuvinte de spus... voi pleca cu capul sus și.. țin să vă urez tuturor mult succes în continuare,mult succes la școală și mult succes la tot ce v-ați propus în viață și vreți să se împlinească! Să ne auzim cu bine.. aveți grijă de voi, dragii mei!!
  6 points
 2. Voice chat. Cred ca va fi o adevarata placere sa participi la un war cu un astfel de sistem. Eu as da bani si pentru a fi macar spectator la un war de acum, cine mai are nevoie de iUmor, pe bune acum ))
  4 points
 3. pluginul pt voice chat a fost dezactivat. cand o sa fie ceva oficial activat, o sa fie creat un topic. vor mai fi teste zilele astea.
  4 points
 4. Mna... Imi pare rau ca am dezamagit atatea persoane care au avut incredere in mine, care m-au sustinut si care m-au ajutat sa ajung aici. Mai mult de atat, imi pare cel mai mult ca n-am putut sa imi ating scopul ca si lider. Am petrecut 737 de zile in acest depatament. In aceste zile, n-a fost o zi in care sa nu fiu implicat in toata treaba cu factiunea, serverul, etc. Story: La inceput eram ca orice incepator, voiam sa ajung cineva. Nu aveam eu treaba cu functiile, nu stiam ce sunt alea. Am intrat in Taxi LS dupa cateva aplicatii sunt mi-am luat reject, nu eram cunoscut de nim
  2 points
 5. 1 point
 6. "Nick-uri anterioare:Nu am alte nickname-uri." dar FH-ul si LP-ul spun altceva. Ai spus ca "averea" e o realizare de-a ta dar ai contul gol, iar FH-ul nu e cine stie ce.
  1 point
 7. Nu te cunosc dar ai aplicatie ok, fh inceput frumos, mult succes!
  1 point
 8. Cerere acceptata! Vei primi bonusul curand.
  1 point
 9. Ma ta iti cere nepoti si tu ii inghiti ca pe siropu de tuse ))))))
  1 point
 10. 1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.