Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/27/20 in all areas

 1. Iaca, ca am reusit sa organizam si al doilea convoi, putin esuat, dar noi nu ne temem de playerii care vor sa ne distruga activitatea. Alaturi de politaii nostrii, @Alessia @BlazKo si @]Alm0stCrazY[, care ne-au ajutat la ordinea si disciplina activitatatii pe tot parcursul convoiului. Haideti alaturi de noi, alaturi de noi te vei distra, iti vei face prieteni noi de incredere! Server discord: https://discord.gg/A3RXsywTNX Forum clan: Video convoi #2:
  7 points
 2. Odată cu trecerea acestui an, trec și șerpii din viața noastră! Sărbători fericite tuturor!
  4 points
 3. Îl vrem pe Rey.Misterio lider LVPD
  1 point
 4. Vreau să urez tuturor un sincer La multi ani și Crăciun a înviat, fie ca acest carnaval să vă aducă un 2021 plin de ouă roșii fericite. Trăiască mirii ! Vând Mercedes.
  1 point
 5. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si cat mai multa sanatate!!
  1 point
 6. Cel mai smecher lider paramedic a fost Kauss. Change my mind
  1 point
 7. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, din data de 20.12.2020 pana in 20.01.2021 o sa ofer sume random chiriasilor mei (suma minima fiind $10.000.000). In functie de cat timp am, e posibil sa fie cativa castigatori pe zi. Pentru a participa la giveaway trebuie sa fiti renteri la casa mea, /findhouse 12!!
  1 point
 8. sarbatori fericite pt toti smecherii, se simt ei
  1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. if you didn't solve the problem yet, try to install the following softwares: - Visual C++ 2015 / 2017 / 2019 - DirectX RunTimes please come back with a reply if it helped you.
  1 point
 12. Nickname: Alexandraaa Rank: 1 Motivul absenţei: Sunt plecata de acasa in acel interval orar, drept consecinta al acestui fapt cutremurator, nu am acces la pc! Data sedintei: 15.08 Alte precizări:
  1 point
 13. Nickname: Alexandraaa Nickname-ul membrului caruia i-am cerut dovada: ElOmbre Dovada cu wanted-ul acordat si cu anuntul: https://imgur.com/a/IenYSne Alte precizari?: -
  1 point
 14. du te la sala klule k ti a apus vremea
  1 point
 15. Salutare Bugged, în acest topic doresc a vă prezenta o nouă mapă pe M. În ce constă această mapă? Ei bine, e ca cea veche, dar cu mai multe locaţii, locaţiile sunt de la cele mai importante până la cele mai puţin importante. Mapa e pornită de la cea veche fiind editată de mine astfel încât să fie perfectă pentru taximetrişti, pentru că sunt mulţi post-hunteri care se urcă în taxi şi cer locaţii ştiute doar de ei. Mapa arată astfel: Gradele de importanţă: - cu grad crescut de importanţă; - cu grad scăzut de importanţă; - cu grad mediu de importanţă; Culori specifice: *cul
  1 point
 16. Reguli & informatii pentru factiuni Regulile liderilor se aplica si subliderilor, liderul are datoria de a instiinta subliderul cu referire la aceste reguli. Liderul raspunde de orice actiune (ex.: /invite, FW) gresita pe care subliderul o face. Dupa importanta lor, regulile sunt structurate pe urmatoarele categorii: Reguli demitere - se poate scoate un membru din factiune doar daca a incalcat regulamentul general sau regulamentul intern al factiunii. Daca a facut DM / injurat / incalcat regulamentul serverului in orice fel, chiar daca acesta a avut sau nu a avut
  1 point
 17. Shadow uite ce ai in staff. Am facut dm pe el ca era duty on , uite ce imi spune, eu sunt un player care joc pe servarul tau de atata timp, nu vreau sa ma las din cauza unuia ca el , te rog fa dreptate si i-a atitudine , o sa postez public sa vada si el, sa isi ceara scuze , eu nu pot juca in halul asta, am lv 25 nu am sanctiuni . Nu sunt certat cu nimeni, el mi-a promis ca nu o sa intruu in factiuni vreodata. Te rog i-a atitudine, repet am donat, pe contul cojohaha si am atat timp petrecut pe server , posibil asa sa le spuna si altora, Asta e una din cele multe cauze pe care le are serverul ,
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.