Jump to content

ChEloO[.] RPG

Premium
 • Content Count

  925
 • Joined

Community Reputation

14 Good

About ChEloO[.] RPG

 • Rank
  ♕Învingător♕
 • Birthday 11/12/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  ChEloO[.] // .ChEloO[.]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galați.
 • Interests
  Caut gagici 😈

Recent Profile Visitors

3228 profile views
 1. Nickname: .ChEloO[.] Rank: Detin rank 5 in aceasta mafie frumoasa. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 25.10.2020. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Pe luna asta este prima cerere de invoire. Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu ceva treaba si nu pot ajunge acasa pana la war uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la cucerit turf uri leoii mei:)
 2. Salut, are cineva fontul din videoclipul de mai jos?

  Mersi pentru ajutor 😘 

   

   

 3. Nickname: .ChEloO[.] Rank: 5. Data & ora bestului: Data: 21.10.2020 & Ora: 21:46. Dovada bestului: https://imgur.com/a/iO2Z64M Alte precizari: Ceaw!
 4. Are cineva skinul si fontul din videoclipul de mai sus? min: 11:37.

 5. Care tinta, ca sunt mai multe in videoclip
 6. Nickname: .ChEloO[.] Rank: Detin rank 5 in aceasta mafie frumoasa. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 19.10.2020. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Pe luna asta este a 5a cerere de invoire. Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu treaba si nu pot ajunge acasa pana la war uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la cucerit turf uri leoii mei
 7. Are cineva fontul si armele din videocipul de mai jos, sec: 11:37 Multumesc frumos de ajutor
 8. Nickname: .ChEloO[.] Rank: Detin rank 5 in aceasta mafie frumoasa. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.10.2020. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Pe luna asta este a 4a cerere de invoire. Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu treaba si nu pot ajunge acasa pana la war uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la cucerit turf uri leoii mei
 9. IG: Nick: .ChEloO[.] Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.ChEloO[.] Sancțiuni (poză panel): Level: In momentul actual am level 26. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in mafia The Russian Mafia si detin rank 5 in aceasta. Ore jucate: Pana in acest moment am acumulat 435 de ore jucate. Warn-uri: Nu am niciun warn. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut contul mare banat de 2 ori, cand m-am apucat de serverul Green, 1. Crash on admin request. 2. Cheats(AimBot), stiu ca nu este bine ce am facut mai ales la ultima sanctiune de ban, dar imi asum greselile facute. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut niciodata antecedente cu niciun player din clanul King. IRL: Prenume: Ionut. Vârstă reală: Am varsta frumoasa de 16 ani. Domiciliu: Locuiesc in orasul Galati. Biografie (minim 30 cuvinte): Salut mă numesc Ionuț, am vârsta de 16 ani. Sunt o fire calmă, care încearcă să-și pună persoanele din jurul său pe primul loc, încerc pe cât posibil să nu-mi arăt punctele slabe în fața altora. Am momente când pur și simplu zâmbesc doar pentru a mă preface că sunt bine, deorece nu-mi doresc să primesc atenție doar atunci când îmi este greu. Mereu am încercat ca persoanelor dragi mie să le aduc măcar o sclipire sau un rânjet pentru că o zi fără să râzi este o zi pierdută și nimeni nu-și poate permite să piardă o zi din viața lui. Sunt o fire foarte ascultătoare și am învățat ca unele lucruri nu ai voie sa le uiți. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timul liber imi place sa ma plimb cu bicicleta, sa ma joc la pc, sa ies pe afara cu prierenii, si multe altele. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte bine pus la punct, foarte bine vazut pe server cu membri de exceptie. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Pe acest cont am fost dat afara deoarece aplicasem in alt clan pe contul mare (nu o sa se mai repete), am fost si pe contul mare mai de mult in clanul "King.", "ChEloO[.]" si am fost dat afara deoarece luasem ban. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece consider ca ma pot integra foarte usor in colectivul clanului si consider ca indeplinesc cerintele acestui clan.
 10. Nickname: .ChEloO[.] Rank: Detin rank 5 in aceasta mafie frumoasa. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.10.2020. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Pe luna asta este a 3a cerere de invoire. Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu treaba si nu pot ajunge acasa pana la war uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la cucerit turf uri leoii mei
 11. Nickname: .ChEloO[.] Rank: Detin rank 5 in aceasta mafie frumoasa. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 04.10.2020. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Pe luna asta este prima cerere de invoire. Motivul învoirii: Sunt plecat in oras cu treaba si nu pot ajunge acasa pana la war uri. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la cucerit turf uri leoii mei
 12. Numele tau: .ChEloO[.] Rank-ul detinut: Derin rank 5 in cadrul factiunii. Numele celui pe care l-ai testat: SocialDisease Rezultatul final (x/3): Admis 1/3 greseli. Alte precizari?: Mult succes! Numele tau: .ChEloO[.] Rank-ul detinut: Derin rank 5 in cadrul factiunii. Numele celui pe care l-ai testat: alesia Rezultatul final (x/3): Admis 0/3 greseli. Alte precizari?: Mult succes!
 13. Numele tau: .ChEloO[.] Rank-ul detinut: Derin rank 5 in cadrul factiunii. Numele celui pe care l-ai testat: notorisoulmare Rezultatul final (x/3): Admis 1/3 greseli. Alte precizari?: Mult succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.