Jump to content

Aorus

Premium
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Aorus

 • Rank
  Buster

Recent Profile Visitors

157 profile views
 1. Deci, de asta seara cam pe la ora asta , pe neasteptate nu m-am mai putut misca, am dat relog , nimic , in seara asta cand am intrat la fel , dupa asta am descoperit ca merge numai pe sageti , iar pe WASD merge doar daca tin apasat pe ALT , de ce ? A mai intampinat cineva problema asta? Mentionez ca a aparut brusc fara sa modific ceva la joc , pe alte jocuri nu face asa , doar pe samp.
 2. Nickname pe server: AorusNumarul de zile avut in factiune: 200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 200 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 200 de zile imi este de ajuns.Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
 3. Nickname: Aorus Rank: 5 Motivul absenţei: Am niste probleme de rezolvat. Data sedintei : 01.09.2019 Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
 4. Nickname pe server: AorusNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am un comportament adecvat si nu am luat niciun fw de cand sunt in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cred ca pana la 200 de zile.Alte precizari: Mersi de timpul acordat.
 5. Nick: Aorus Level: 35 Alte precizări: Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Simplu. Intervalul de timp în care sunteţi online: 20:00-23:00.
 6. Sugestie: Sa primesti un email in joc sau macar notificare pe forum cand ai luat o amenda intr-o factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai lua atatea fw-uri pentru uitarea platii amenzii.
 7. Sugestie: Sugerez sa fie schimbata regula la LSPD despre id-ul pe /d , cand cineva anunta de exemplu "Id 0 este in aer" , adica sa putem scrie id-ul ca oricare celelalte departamente . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa scrii id-ul in loc de numele intreg. 
 8. Sugestie: Sugerez sa se bage in regulament un fel de somatie/wanted pentru jucatorii care fac trucker cu marfurile ilegale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai , marfurile ilegale nu au niciun sens degeaba sunt ilegale daca un politist nu are motiv sa te opreasca sa te someze pentru un anumit motiv.
 9. Nick: Aorus Level: 35. Alte precizări: Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Simplu. Intervalul de timp în care sunteţi online: 20:00 pana la 00:00.
 10. Sugestie : Sa se adauge /sleep in casa clanului . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu ar mai fi nevoiti sa dea /sleep in case si ar putea sta in hq.
 11. Sugestie : Propun cand scrii comanda [/clan] sa-ti arate in pagina aia tot odata si numarul jucatorilor care fac parte din clan . Cum crezi ca ar ajuta serverul : Nu ar mai trebui sa intri pe panel sa vezi daca este un loc liber pentru a invita un jucator , ar usura treaba asta.
 12. Sugestie: Cand bagi un anunt la CNN si scrii comanda /ad sa-ti apara cat timp mai are pana se posteaza anuntul Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta jucatorii sa stie cat timp mai are anuntul pana se publica
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.