Jump to content

Makena

Premium
 • Content Count

  554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Makena

 • Rank
  Leader The Russian Mafia
 • Birthday 11/23/1998

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Makena

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moldova

Recent Profile Visitors

1,507 profile views
 1. Nickname pe server: MakenaOre jucate: 2529 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc de aproximativ 3 ani.Varsta reala: 21 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar SA-MP.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceul, momentat am un job stabil. Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare sunt prietenii pe care mi-am facut pe acest server si functia de lider The Russian Mafia.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Cel mai important lucru eu cred ca as fi liderul tuturor, as da o atentie mai sporita membrilor mei decat alti lider. As accepta ai multi playeri fara experienta ca sa poate indragi o mafie, asa cum mi-a fost si mie oferita sansa.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat 82 de zile in The Russian Mafia cu rank 7.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Grove Street 0 zile, am fost nevoit sa parasesc factiunea deoarece nu mai aveam pc.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu cred ca ma deranjeaza cv atata timp cat joc aici de 3 ani. Si nu am alte conturi pe alte server cum au alti admini/lideri/helperi. Imi place bugged asa cum este.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am capatat de-a lungul timpului o experienta frumoasa in mafii si cred ca sunt destul de experimentat ca sa detin o asa functie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Da, am fost banat in tercut de 3 ori. (1- moduri ilegale in mafie ( aveam ped.ifp pe atunci in mafie) 2- /ad cum ca fac km and days clear pe o suma de bani cu un admin. 3- neactualizare programe prefetch la tw, asta avand problema cu pc-ul.)Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 82 de zile. Imi place foarte mult mafii si modul de joc al acestora. De cand m-am apucat sa joc pe acest server am indragit acest tip de factiune si inca il mai indragesc.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat 56 de zile. Mi-a placut foarte mult in departament, e un gen de adrenalina, aici nu te poti plictisi nicoadata. Am invatat cum e sa joci in echipa si sa iti aperi colgeii cand sunt in pericol.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am fost in factiuni pasnice. Dar cred ca acest tip de factiune este mai mult pentru playerii incepatori care vor sa invete cate ceva despre server cat si despre factiuni.
 2. Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar Dimensiuni: 400x400 Tematica (ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja): https://imgur.com/a/h00BrkB sau https://imgur.com/a/v3bSWqy alegeti voi care vi se pare mai buna. Text: Makena si jos sub nume cv cu bugged. Informatii: Scrisul sa se potriveasca cu poza de mai sus, un scris frumos la fel si font. Imaginea daca se poate sa fie miscatoare daca nu simpla. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Da. Ultima cerere facuta (Obligatoriu Link): Nu am mai facut o cerere de luni de zile, nici nu mai stiu link-ul.
 3. Nickname pe server: MakenaOre jucate: 2465 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc de aproximativ 3 ani.Varsta reala: 20 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar SA-MP.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceul. Momentan muncesc.Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a fost functie de Lider The Russian Mafia, dar si prietenii pe care i-am facut pe server si cu care ma joc zi de zi.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: In primul rand nu as da asa mare importanta codatilor facand recorduri asa cum fac aproximativ toti liderii de mafii, si as tine destul de mult aceasta functie.Ai citit regulamentul liderilor?: Da, desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rusian Mafia 82 de zile avand rank 7.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in factiune Grove Street 0 zile. Am fost nevoit sa ies deoarece aveam probleme cu PC-ul si nu mai puteam intra sa joc.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu ma deranjeaza practic nimic, asta dând dovada ca joc aici de 3 ani, si nu am alte conturi 'ca altii' pe mai multe servere din cauza ca cum zic altii ca Bugged duce lipsa de Update-uri..De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am trecut prin asa experienta si am facut parte din acest tip de factiune mult timp, si am destula experienta pentru a conduce o mafie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am avut cateva ban-uri, si astea fiind: (1. ped.ifp in mafie, pe atunci nu se dadea voie. 2. /ad cum ca fac clear la km si days contra unei sume de bani cu un admin. Si 3, neactualizare programe prefetch la tw, avand probleme cu pc-ul si windows-ul, asta aratand factul ca nu am actualizat.)Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 82 de zile. Imi plac foarte mult sa joc in mafii, au un specific aparte de celelante factiuni, asta si determinanduma sa fac parte din mai multe mafii.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat 56 de zile. Sincer mi-a placut sa fac parte dintr-un departament, au ceva special, aici poti lucra in echipa si playerii sunt foarte amabili si char iti reda o atmosfera de neuitat in departamente.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am facut parte dintr-o factiune pasnica pana acum. Dar eu cred ca factiunile pasnice au un rol important, deoarece te pregateste pentru a fi mai rensponsabil si de a juca mai bine pe server, e ca si cum ar fi o pregatire, sau o pornire spre un viitor al tau pe server.
 4. Hai la alelgeri !!

 5. Cel mai bine ar fi ca durata de manadat al unui primar sa fie de 1 luna, ar fi cv mai interesant si multi sar bate pentru aceasa functie... zic si eu :))
 6. Nickname: Makena Rank: 1 Zile in factiune: 8 Data în care lipsesc: 8/11/2019 De ce lipsesc: Nu am net. Alte precizări: Spor la war!
 7. Nickname:makena Rank:1 Zile in factiune:4 Data în care lipsesc:04.11.2019 De ce lipsesc: nu am net. Alte precizări: Spor la war Mădăline
 8. Nickname:makena Rank:1 Zile in factiune:3 Data în care lipsesc:03.11.2019 De ce lipsesc: nu sunt acasă. Alte precizări:Nu am , spor la war!
 9. Pai mane 'ADI' sau cum te cheama, tu scrii "Asa ca taci naiba ca esti paralel." si zici ca are comport nu prea ok? Deja se vede cine esti? Fara suparare, dar chiar nu esti persoana potrivita sa comenteze.
 10. Urat ce vorbesc altii, inca mai sunt "persoane" nu zic ca-s copii ca poate unii au peste 18+, dar ei nu stiau ce facem ca lideri si ce vorbeam pe discord-uri.. Unii se cred mai superiori in sa:mp, pe cand in real sunt altfel. Berni, ai fost lider de 2 ori, pe cand altii inca mai zic "ai învățat regulamentul pentru instructori mai bine decât ai învățat la școală dacă esti un lingău și habar nu ai cum să te comporți în societate" sau "habar nu ai sa fii lider", nu vreau sa-i injur, dar aceste 2 fraze sunt idioate. Acest lingau cum ii ziceti voi nu traeste intr-un joc ca voi, chiar nu-l cunoasteti, nu sta pe discord-uri cu unii pt functii, (cum stateau altii cand eram eu lider), de multe ori vorbeam pe discord cu berni si chiar ii ziceam "ba, dc nu stai pe ds cu X, cu Y sau in clan la X si la Y, poate ei si tu cv - helper admin etc.." asa in gluma ii ziceam si nu vroia , mereu imi zicea ca nu ii place sa fie lingau, de asta si il respect, si veniti voi si ziceti ca e 'lingau' voi chiar nu-l cunoasteti si nici macar nu va dati seama cand scrieti.. Berni merita Helper la cat ii place sa ajute, dar pacat ca unii nu vad asta, si mai sunt cateva persoane, le poti numara pe degete. Nu le mai scrie mane berni ca nu se merita, le acorzi prea mare atentie, nu de alta da sa nu se creada prea importanti. @Charlton ti-e succes frt, stiu cat de mult muncesti pt functia asta si ai sa muncesti in continuare, la fel ca toti playerii nu poti fi ideal, dar stiu cat de mult vr aceasta functie si te vei descurca.
 11. PRO !!! Esti de treaba si meriti lider, asta vorbeste si FH-ul tau.
 12. PRO, stiu ca meriti cv mai mult, tinand cont ce ai facut pt server si pe cati oameni ai ajutat, eu cred ca meriti si helper si tu stii asta. Sper sa mai faci parte incaodata din STAFF-ul Bugged si sunt sigur ca vei dezamagi STAFF-ul. Succes in real si ne mai auzim.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.