Jump to content

Stridox

Premium
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Stridox last won the day on March 6

Stridox had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

About Stridox

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 11/18/1997

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Stridox
 • Nick SA:MP Purple
  #NuFolosescAlteConturi.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Interests
  Banană + roșie stricată= un copil!
  Nu folosesc alte conturi. Singurul cont cu care joc pe Bugged este ”Stridox”. Cel de pe Blue,atât.
  Dacă aveți forumul meu pe alte conturi,nu însemnă că sunt eu,cel de pe forum. Hai sănătate!

Recent Profile Visitors

2486 profile views
 1. Nick-ul tău: Stridox Nick-ul celui care ți-a cerut testul: RIOS Dovezi cu testul (ss / video): https://streamable.com/yr1uj4 Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Sunt curat.
 2. Vând primul infernus de pe server, vip cu full zile și 10.000+ km. PM.
 3. Cine are mașină cu 2.570+ zile pm.
 4. Îmi cer scuze pentru off topic dar deja te consider un PH. Mi-am cerut scuze ca am tras din greșeală în mașină ta(se vede la tine pe video), ți-am explicat frumos și cu scuze ca nu am vrut sa trag în mașină ta ca am avut quests cu wanted și trebuia sa comit o crima, dar tu erai acolo lângă acel jucător. ți-am atins mașina doar cu un singur glonț. Și gata, ai făcut imd post de mi-ai stricat lp-ul. Ești un PH mane!
 5. Informatii legate de SA:MP:Nickname: StridoxNick-uri anterioare: Am avut acum foarte mult timp nickname-ul Jays. Level: 109.Ore jucate: 4050.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/6JVlosY Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/gWS3ZYWProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/StridoxCateva realizari pe server/ forum: Nu consider că am vre-o realizare pe joc. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc alte jocuri.De ce vrei sa intri in clan: Este un clan respectat,am și prieteni în acest clan si vreau sa mă alătur lor.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da,am facut parte din multe clanuri. Nu am cum să le enumăr pe toate.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai făcut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da,nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Andreea245[], AWPKING, TraiaN.Planuri de viitor pe server? Să răman 500zile într-o facțiune. Informatii legate de viata reala:Prenume: Andrei.Varsta reala: 23.Nationalitate: Român.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă descriu o persoană de treabă, Consider că am un IQ destul de bun pentru vârsta mea, în timpul lider îmi place să ies cu băieții la o bere.Ce gen de muzica asculti? În afară de Rock,tot genul.Ce hobbyuri ai? Joc foarte des biliard.Alte precizari? Doar Sănătate.
 6. Dacă tot este acest update cu ”sfârșit mandat” propun și eu ca fiecare membru din facțiunea respectivă să poată vota liderul ales. Exemplu: 

  Shad0w a facut 250zile ca lider în fbi,iese pe ”sfarsit mandat”

  Aplică Tibi + încă 4 jucatori.

  Noi cei din FBI să putem vota din cei 5 cine să ia lider in facțiunea FBI. Care are cele mai multe voturi să fie tras la lider!

  Consider că nu se mai ia lider pe ”pile” așa ușor.

  1. Show previous comments  13 more
  2. omy7

   omy7

   cea mai proasta propunere pe care am vazut-o

  3. Cipri

   Cipri

   @omy7 te iubesc

  4. Stridox

   Stridox

   Sunteți gay? 🤨

 7. Nickname: StridoxLink profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stridox Aprobat!
 8. Titlul topicului: "Nume - realizare". Exemplu: TOMI - Rank 7 FBI.
 9. i auzi 🤐

   

 10. Nickname: StridoxLink profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Stridox Aprobat!
 11. Am chef să ascult piesa asta!

  Hai noapte bună.

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.