Jump to content

Mihail Alexandru

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihail Alexandru last won the day on November 22 2016

Mihail Alexandru had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Mihail Alexandru

 • Rank
  Homie
 • Birthday 10/28/2002

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Mihail

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgu-jiu

Recent Profile Visitors

556 profile views
 1. Modul este editat cv de el sa stii cel putin culoarea.
 2. ai +1 de la mine este super super fain modul mai ales ca nu ai pic de lag.
 3. ai dreptate am vazut ca mi-au scapat cateva texturi :)))
 4. Le stiu pe alea, al meu nu are vegetatie de loc. Alea le-am avut si au doar pomii scosi nu si boschetii.
 5. Nickname:M1hail Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Deoarece trebuie sa invat mai mult pt evaluare ca sunt a 8-a si trebuie sa bag tare anul acesta. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic totul este perfect. Confirmare (faceti poza "Vreau sa fiu demis" pe /f):http://imgur.com/a/tObmV Alte precizări:Sa fiti sanatosi.
 6. Acest mod scoate toata vegetatia din joc!!!!!!!!! nu doar pe zonele unde sunt turfurile. Multi ziceati ca nu exista!!! Acum exista asa ceva!!! Stiu bine ca acest mod este mult dorit de catre toti!!!! Exclusiv!! nu este gta3.img sunt doar texturi. Modul este facut de mine de la 0. Am muncit la el foarte mult timp. Este un mod exclusiv asa ceva nu mai gasiti nici unde. Toate texturile arborilor,tufisurilor,plantelor,florilor,etc. sunt modificate de mine de la 0. -vizibilitate foarte buna la war si nu numai. -La paint pe rc arena nu mai sunt acele buruieni pe jos care te incurca. -pe sub apa (in lacuri/oceane) nu mai sunt ierburi/buruieni, Texturile sunt cele originale(de la copacii default). Aici aveti imagini cu modul ==>>> Click Link de download ==>>> Click Se instaleaza foarte simplu cu spark sau cu alci.img.editor.
 7. Salut as dorii si eu un mod de infernus foarte jmeker de tip bmw care sa aiba culorile reale adica sa se vada culorile hidden pe ele sa nu fie o singura culoare intelegeti voi. Si sa se si buseasca sa ia damage sa se vada caroseria sparta. Dau 2+
 8. Nickname:M1hail Rank:2 Ma invoiesc in ziua de:11.1.2017 Data si ora invoirii:Warurile de pe data de 11. Motiv:Mi-a picat netul de la ninsoare si viscol. Precizari:va rog sa o acceptati.
 9. Nickname:M1hail Rank:2 Ma invoiesc in ziua de:11.1.2017 Data si ora invoirii:20:00-23:00 Motiv:Mi-a picat netul de la ninsoare si viscol. Precizari:va rog sa o acceptati.
 10. Doresc si eu un mod no vegetatio. Toata vegetatia sa fie scoasa, nu doar cea de la copaci, si Iarba si tufisurile si florile. Cine imi face rost de el ii voi da 10+ -uri.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.