Jump to content

iMihai

Premium
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About iMihai

 • Rank
  Homie
 • Birthday 01/10/1999

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  iMihai
 • Nick SA:MP Purple
  iMihai11

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti.

Recent Profile Visitors

2766 profile views
 1. Nume: iMIHAI Plec pe data de: 25.06.2020 Revin pe data de: 30.06.2020 Numar de zile inactive: 6. Motivul: Sunt plecat. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
 2. Nume: iMIHAI Ce rank trebuie sa primesti?: 2. Cate zile ai in clan?: 20.
 3. Nickname: iMihai Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/iMihai Aprobat!
 4. Nickname: iMihai Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/iMihai Aprobat!
 5. La multi celor care poarta numele de Constantin si Elena!

 6. Nickname: iMihai.Nick-uri anterioare: iMihai11.Level: 59Ore jucate: 1403.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/hsuFFjtPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/8OGM0lGProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/iMihaiCateva realizari pe server/ forum: Tester SF Paramedic Departament si 2 Rank 5.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa SA:MP. Ma joc Counter Strike Global Offensive, Euro Truck Simulator 2 si Grand Theft Auto 5.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan, deoarece ma cunosc cu anumiti membri.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, din clanul .77z si HK.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, RaresM, DarkAngel.Planuri de viitor pe server? Sa fac parte din cat mai multe factiuni. Informatii legate de viata reala:Prenume: Mihai.Varsta reala: 15.Nationalitate: RomanDescrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Mihai, sunt din orasul Ploiesti, judetul Prahova, sunt un baiat de treaba, sociabil si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa practic orice tip de sport in aer liber, sa ma joc jocuri pe PC si sa iau note bune la scoala.Ce gen de muzica asculti? Genul de muzica pe care il ascult este: Trap.Ce hobbyuri ai? Hobbyurile mele sunt: Inotul si ciclismul.Alte precizari? N-am alte precizari.
 7. Craciun fericit!

 8. Degeaba avem palat, daca-i plin de gunoaie

 9. La multi ani Romania si tuturor romanilor!

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.