Jump to content

NoNameXDD

Premium
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About NoNameXDD

 • Rank
  Gangsta
 • Birthday 07/08/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti.

Recent Profile Visitors

1,193 profile views
 1. sunt nebun salut sunt ian 😣

 2. Nickname: NoNameXDDNick-uri anterioare: Nu am avut.Level: 64.Ore jucate: 2793.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/R7OVRBCPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/R7OVRBCProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/NoNameXDDCateva realizari pe server/ forum: Am avut functia de helper level 2 pe serverul black bugged inainte de fuziune, ceea ce consider o realizare destul de importanta, de altfel si functia de co-lider in cadrul factiunii Hitman Agency.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Ma joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan, deoarece am mai fost, am multe amintiri frumoase, am destui prieteni si cred ca m-as acomoda bine.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Momentan nu am mai facut parte din niciun clan pe serverul blue, dar pe black am mai fost in The Legends o perioada destul de mare.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai facut parte, am parasit clanul deoarece aveam niste certuri cu membrii de la vremea respectiva (o parte) si am decis sa intru in alt clan, urmand ca peste o luna aproximativ sa renunt de tot la a mai juca samp.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece am multe amintiri frumoase in acest clan si destul de multi prieteni, de altfel vreau sa ma reapuc pe serverul blue.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu as vrea sa ma pronunt prost legat de restul, dar pot spune ca ma inteleg foarte bine cu Apex.Planuri de viitor pe server?:Sa intru intr-o factiune, dupa o sa vad ce am de gand sa fac, momentan aspir doar la o factiune. Prenume: Cristi.Varsta reala: Implinesc 17 ani luna viitoare.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o fire calma, imi place sa ies foarte mult, ma consider o destul de creativ, in ciuda faptului ca nu ma pricep la auto-descrieri si imi place munca in echipa.Ce gen de muzica asculti?: Nu am un gen anume preferat, ascult in mare parte orice.Ce hobbyuri ai?: Sala, sa ies pe afara sa alerg, fotbalul sau diferite activitati in grup.Alte precizari?: Nu am.
 3. Nick: NoNameXDD Level: 64 Alte precizări: - Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Dublu. Intervalul de timp în care sunteţi online: Oricand.
 4. Bunaaaaaa

  1. Show previous comments  3 more
  2. Sisif

   Sisif

   lol credeam ca "NoNameXDD" face parte din numele ei =)))))))))))))))))

  3. Adina..

   Adina..

   =)))))))))) ala e viitorul nostru copil

  4. NoNameXDD
 5. Nick: nonamexdd Motiv: Nu pot sa ajung la wars. Pe ce data te invoiesti: 07.12.2018. Data si ora la care ai postat invoirea: 07.12.2018 ora 14:05. Cate zile ai in factiune: 32.
 6. Nick: nonamexdd Motiv: n am chef de wars Pe ce data te invoiesti: 05.12 Data si ora la care ai postat invoirea: 16:59 05.12.2018. Cate zile ai in factiune: 31.
 7. Nick: nonamexdd Motiv: N-am chef de waruri Pe ce data te invoiesti: 02.12.2018. Data si ora la care ai postat invoirea: 02.12.2018 ora 16:23. Cate zile ai in factiune: 28.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.