Jump to content

RaduAV.

Premium
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RaduAV.

 • Rank
  Buster
 • Birthday 10/21/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  RaduAV.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Nickname: RaduAV. Rank:5 Data invoirii:27:03.2020 Zile in factiune:52 Numarul de invoiri pe luna aceasta: Prima. Motiv:Sunt plecat
 2. Nickname: RaduAV. Rank: 5 Motivul pentru care am primit amenda: Worst -9 Dovada depunerii sumei în seif: https://imgur.com/a/8q9JDAM
 3. Nickname: RaduAV. Rank: 3 Data invoirii: 08.03.2020 Zile in factiune: 33 Numarul de invoiri pe luna aceasta: A 4 a Motiv: Sunt plecat de acasa.
 4. Nickname: RaduAV. Rank: 2 Data invoirii: 01.03.2020 Zile in factiune: 27 Numarul de invoiri pe luna aceasta: a 3 a Motiv: nu sunt acasa.
 5. Nickname: RaduAV. Rank: 2 Data invoirii: 24.02.2020 Zile in factiune: 20. Numarul de invoiri pe luna aceasta: Aceasta este a doua. Motiv: Nu pot intra la war.
 6. Nickname: RaduAV. Rank: 2 Data invoirii: 23.02.2020 Zile in factiune: 19 Numarul de invoiri pe luna aceasta: Asta este prima. Motiv: Nu pot intra la war.
 7. Nickname: RaduAV Rank: 1 Data worstului: 08/02/2020 Dovada plata amenda:https://imgur.com/a/5IPntF5
 8. Nickname pe server (+ anterioare): Numele meu de pe server este Jafary, nume anterioare: Dukuu De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Locuiesc in satul Ciupelnita, din judetul Prahova. Ore jucate: 1566. Level: 49. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Jafary Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO. Ai fost banat vreodata?: Nu. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat la locul lui cu cei sapte ani de acasa, de treaba, amuzant si sincer. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cele mai multe zile le-am petrecut in factiunea Hitman Agency, iar cel mai mult am stat 112 zile si rank 5 in aceasta. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar il pot instala daca este nevoie. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu ma aflu in nici un clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, le pot face. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: AndreiFO, IonutIubesteAndreea, Weky, Skan, Mihai, Rampage.
 9. IG: Nick: Jafary Nick-uri anterioare: Dukuu Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Jafary Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/OmG5EZt Level: 49 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nici o factiune. Ore jucate: 1560 Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Radu. Vârstă reală: Am varsta de 16 ani. Domiciliu: Locuiesc in apropiera orasului Ploiesti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Avram Radu, am varsta de 16 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, de treaba, amuzant si sincer. Imi place sa imi fac noi prieteni cu care sa ma inteleg bine. Sunt clasa a X-a, si pe viitor as dorii sa devin mecanic de locomotiva. Nu folosesc limbaj vulgar si nu imi plac persoanele ce il folosesc. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP, sau ies afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate foarte frumoasa, dar pacat ca a scazut atat de mult, aici majoritatea playerilor au inceput sa joace SA:MP. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membrii super de treaba, uniti, si probabil unul dintre cele mai vechi clanuri de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost in clan in 2017, cand jucam pe contul RaduAV, pe serverul yellow, am fost scos de Kronick datorita inactivitatii mele. Motto-ul clanului King.: Cel mic se ascunde in spatele unui nume, cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai facut parte din acesta, si doresc sa mai schimb o vorba cu membrii care au ramas in clan din acel an.
 10. Nume: RaduAV. Ce rank trebuie să primeşti?: 2. Câte zile ai în clan?: 30.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.