Jump to content

Xenon95

Premium
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Xenon95

 • Rank
  Homie
 • Birthday 06/22/1995

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Xenon95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zalau, Salaj, Romania
 • Interests
  https://www.youtube.com/watch?v=OPfQOrwvW0Y

  https://imgur.com/a/CB52on7

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Nickname: Xenon95Rank-ul detinut: 2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: War, 25.01.2019Motiv: Sunt la munca.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Este a patra. Altceva: Bafta la war!
 2. Nickname: Xenon95Rank-ul detinut: 2La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: War, 23.01.2019Motiv: Sunt la munca.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: Este a treia.Altceva: Bafta la war!
 3. Nickname: Xenon95Rank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war 07.01.2019.Motiv: Sunt la munca.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: A doua.Altceva: SuCCeS la War.
 4. Nickname: Xenon95Rank-ul detinut: 1La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La war 06.01.2019Motiv: Schimbu 2, sunt la munca.De cate ori ai mai facut cerere de invoire/inactivitate in ultima luna?: PrimaAltceva: SuCCeS la War.
 5. Nick: Xenon95 Level: 73 Alte precizări: nimic Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): simplu Intervalul de timp în care sunteţi online: 10:00-14:00
 6. Nick: Xenon95 Level: 73 Alte precizari: Dau cu noob-ul de Lamba Tip de interviu: Simplu. Intervalul de timp in care sunteti online: 17:00-18:00
 7. Nickname: Xenon95 Level: 73 Ore jucate: 2285 Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/laJs9BT Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Xenon95 Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/UaeHasS Cateva realizari pe server: 250 de zile intr-o factiune, si functia de Tester in cadrul factiunii Las Venturas police Departament. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu am timp sa mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa vad cum e viata din acest clan, am auzit ca conducerea clanului este una foarte buna si membrii clanului sunt foarte de treaba. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Stay High (.STH), Skyler (.sK) Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, nu ma aflu pe black list Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Lamba, Thun, Keepa, Robee, SlabuG Care sunt planurile tale de viitor?: Traiesc prezentul, nu ma gandesc la viitor. Informatii legate de viata reala: Prenume: Gabriel Varsta reala: 23 de ani Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa incerc lucruri noi, sa muncesc. Si sa fiu pe placul tuturor. Ce pasiuni ai?: Pasiunea mea sunt masinile.
 8. Schimba hostu mai bine

  1. Danni

   Danni

   nu prea exista alternative

 9. Nickname: Xenon95 Rank: 5. Numar-ul de zile in factiune: 200 zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exact dar voi ramane mult. Alte precizări: Las Venturas Police Department Power, Sadok Power.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.