Jump to content

Darkley.[]

Premium
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Darkley.[]

 • Rank
  Lil' G

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Darkley.[]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Pantelimon.

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Dublu.Nickname #1: Darkley.[]Nickname #2 (opţional): Dybala.Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: Între 13:00-14:00.Reporter preferat: Milan.
 2. Nume: Darkley.[] Numărul tau de zile: 100 de zile. Alte precizări: Hai cu 200!
 3. Nume şi rank: Darkley.[] & rank 5. Am dat test cu: CiPi. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (2.5/3) si Practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Desigur.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Mai invata.
 4. Nume şi rank: Darkley.[] & rank 5. Am dat test cu: callPainT4show. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) Ai trimis dovezile liderului?: Desigur.Rezultat (admis / respins): respinsAlte precizări: Mai invata.
 5. Nume şi rank: Darkley.[] & rank 5. Am dat test cu: Franklin. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) Ai trimis dovezile liderului?: Desigur.Rezultat (admis / respins): respinsAlte precizări: Mai invata.
 6. Nume şi rank: Darkley.[] & rank 5. Am dat test cu: GianiFulan. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) Ai trimis dovezile liderului?: Desigur.Rezultat (admis / respins): respinsAlte precizări: Mai invata.
 7. Nume şi rank: Darkley.[] & rank 5. Am dat test cu: Mr.Nipple. Număr de greșeli test teoretic / practic: Teoretic (3/3) Ai trimis dovezile liderului?: Desigur.Rezultat (admis / respins): respinsAlte precizări: A primit reject.
 8. IG: Nick: Darkley.[] Nick-uri anterioare: Antonio.4 Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darkley.[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/Xv6IADG Level: 30 ( 1419/92 RP). În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In Taxi Las Venturas & Rank 5 ( cu functie de tester ). Ore jucate: 1287. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Pe Blue Bugged joc din 2015, iar samp din 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Bogdan. Vârstă reală: 16 ani. Domiciliu: Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, eu sunt Bogdan, am 16 ani. Sunt un baiat destul de simplu si la locul lui. In viata de zi cu zi ma prezint ca un baiat calm, civilizat si atent, in timpul liber joc fotbal de placere. Imi place cel mai mult sa respect oamenii buni din jurul meu pentru ca stiu ca roata se intoarce. Ma bazez foarte mult pe sinceritate si pe atentie. Imi place atunci cand am o sarcina sau ceva de facut sa duc pana la bun sfarsit ceea ce am de facut, indiferent de obstacole. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc fotbal in mare parte, deoarece practic fotbalul de performanta. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server cu multe abilitati fata de celelalte, cu staff capabil de orice. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan destul de populat, cu un nume respectat pe comunitate si amabil de a face orice este nevoie. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Deoarece am vrut sa intru in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este o familie de membri respectosi, cu simtul umorului ce indeplinesc orice li se cere. Pe langa ma atrage numele tag-ului care imi da o stare pozitiva.
 9. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Darkley.[]Nick-uri anterioare: Antonio.4Level: 30 ( 1419/92 RP).Ore jucate: 1287 ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Xv6IADGPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/yjlmvInProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darkley.[]Cateva realizari pe server/ forum: Averea pe care o am, prietenii, zilele acumulate in Taxi LS, functiile de tester pe care le am primit in Taxi LS si Taxi LV, si FH-ul pe care l-am creat.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike : Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, FIFA 20/21, Rocket League.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din clanul The Legends, deoarece este un clan destul de cunoscut, cu membrii care sunt respectosi si cu cei 7 ani d-acasa, care isi dau silinta in orice, si pentru ca acest clan este unul vechi, cunoscut pe server si pentru ca stiu ca aici nu intra oricine.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai facut, acestea sunt: Besti Killers, Iron Rangers, Hatz Family, Several Lights, West Side.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai facut parte din The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: RaresM, Morcovel, AwpKING, Rak, CrIsTiLeWa, CM.Punk, MaDaSVN.Planuri de viitor pe server?: Sa imi creez un FH mai bun decat cel actual sau sa detin o fucntie de lider ori helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: Bogdan.Varsta reala: 16.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, eu sunt Bogdan, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat destul de simplu si la locul lui. In viata de zi cu zi ma prezint ca un baiat calm, civilizat si atent, in timpul liber joc fotbal de placere. Imi place cel mai mult sa respect oamenii buni din jurul meu pentru ca stiu ca roata se intoarce. Ma bazez forte mult pe sinceritate si pe atentie. Imi place atunci cand am o sarcina sau ceva de facut sa duc pana la bun sfarsit ceea ce am de facut, indiferent de obstacole.Ce gen de muzica asculti?: Orice, mai putin populara.Ce hobbyuri ai?: Un hobby ar fi fotbalul, deoarece practic fotbalul de performanta.Alte precizari?: Multumesc.
 10. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Darkley.[]Nick-uri anterioare: Antonio.4Level: 30 ( 1385/92 RP).Ore jucate: 1282 ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/cmA0dAlPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/lQmWthDProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darkley.[]Cateva realizari pe server/ forum: Averea pe care o am, prietenii, zilele acumulate in Taxi LS, functiile de tester pe care le am primit in Taxi LS si Taxi LV, si FH-ul pe care l-am creat.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike : Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, FIFA 20/21, Rocket League.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa fac parte din clanul The Legends, deoarece este un clan destul de cunoscut, cu membrii care sunt respectosi si cu cei 7 ani d-acasa, care isi dau silinta in orice, si pentru ca acest clan este unul vechi, cunoscut pe server si pentru ca stiu ca aici nu intra oricine.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai facut, acestea sunt: Besti Killers, Iron Rangers, Hatz Family, Several Lights, West Side.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai facut parte din The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: RaresM, Morcovel, AwpKING, Rak, CrIsTiLeWa.Planuri de viitor pe server?: Sa detin o functie buna pe server, adica helper sau lider Taxi.Informatii legate de viata reala:Prenume: Bogdan.Varsta reala: 16.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut, eu sunt Bogdan, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat destul de simplu si la locul lui. In viata de zi cu zi ma prezint ca un baiat calm, civilizat si atent, in timpul liber joc fotbal de placere. Imi place cel mai mult sa respect oamenii buni din jurul meu pentru ca stiu ca roata se intoarce. Ma bazez forte mult pe sinceritate si pe atentie. Imi place atunci cand am o sarcina sau ceva de facut sa duc pana la bun sfarsit ceea ce am de facut, indiferent de obstacole.Ce gen de muzica asculti?: Orice, mai putin populara.Ce hobbyuri ai?: Un hobby ar fi fotbalul, deoarece practic fotbalul de performanta.Alte precizari?: Multumesc.
 11. Nume şi rank: Darkley.[] Am dat test cu: NewBye.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Bafta.
 12. Nume şi rank: Darkley, 5 Am dat test cu: Tokyoo Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0/3) / practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: DaRezultat (admis / respins): AdmisAlte precizări: -
 13. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: Darkley.[]Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 21:00.Reporter preferat: Kassadin.
 14. Nume şi rank: Darkley.[] & 5 Am dat test cu: xSedan. Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Prăgăteşte-te mult mai bine!
 15. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: Darkley.[]Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat:16:00Reporter preferat: xTroled.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.