Jump to content

[]Maryus77.

Retired Staff Member
 • Content Count

  840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[]Maryus77. last won the day on February 7

[]Maryus77. had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

About []Maryus77.

 • Rank
  FOST Leader Of National Guard & Admin 2 & Manager PD
 • Birthday 09/22/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find []Maryus77.
 • Interests
  « Admin Community's & Leader Of National Guard »

Recent Profile Visitors

4,845 profile views
 1. Nickname pe server: []Maryus77.Ore jucate: 4171De cat timp joci pe server: De pe data de 19.02.2017.Varsta reala: Am frumoasa varsta de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc si CS:GO, Euro Truck Simulator 2, FS 17 si Rocket League.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Imi voi continua studiile la o facultate.Cea mai mare realizare pe bugged: Cele mai mari realizari ale mele pe bugged au fost functia de admin 2 & manager departamente si lider National Guard timp de 307 zile.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Mi-am propus sa fac o mafie cat mai buna si unita, alaturi de persoane bune si de incredere si voi incerca in a cucerii multe turfuri.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur ca da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in National Guard timp de 307 zile si am avut rank 7.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat o data in Las Venturas Police Departament si am parasit acea factiune deoarece am primit lider National Guard.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Cea ce ma deranjeaza cel mai mult sunt uni jucatori neseriosi.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am un comportament bun as putea spune eu, o experianta destul de buna si pentru ca stiu foarte bine regulile jocului cat si cele de lider.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost niciodata banat pe nici un server al comunitati bugged.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat in mafia Los Vagos timp de 53 de zile. Parerea mea despre mafii este una foarte buna. As putea spune ce aceste mafii sunt cele mai distractive factiuni deoarece te lupti cu alti mafioti pentru a cucerii turfuri.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat in National Guard. Parerea mea despre departamente este una buna. Imi plac aceste tipuri de factiunii, dar in momentul de fata nu ma mai atrag.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai putin am stat in factiunea de tip Taxi Las Venturas timp de 39 de zile. Nu am o parere prea dezvoltata despre acest tip de factiune, as putea spune doar ca sunt foarte importante pe server.(!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare.(!) Nu folosi alte culori/alt font in aplicatie.
 2. Nickname: []Maryus77. Rank: 1 Zile in factiune: 5 Data în care lipsesc: 29.11.2019 De ce lipsesc: Sunt plecat la bal ! Alte precizări: Succes la war!
 3. Nickname pe server: []Maryus77.Ore jucate: 4124De cat timp joci pe server: Din data de 19.02.2017Varsta reala: Am frumoasa varsta de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: CS:GO, Euro Truck Simulator 2 si Rocket League.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Imi voi continua studiile.Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a mea a fost functia de admin 2, manager departamente si leader National Guard pe white.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Vreau sa fac o mafie bine pusa la punct, fara codati si cu jucatori seriosi si buni.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur ca da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in National Guard timp de 307 zile ca si rank 7.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Las Venturas Police Departament timp de 31 de zile ca si rank 3, am parasit acea factiune deoarece am primit lider National Guard.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Jucatorii care joaca cu cod.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoacere am o experienta buna in acest domeniu si zic ca as putea tine functia mult timp.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost banat niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat in Los Vagos timp de 45+ de zile. Parerea mea despre mafii este una foarte buna, aceste factiuni sunt foarte distractive.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat in National Guard timp de 307 zile. Departamentele sunt niste factiuni foarte frumoase si care implica timp si rabdare.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai putin am stat in Taxi Las Venturas. Parerea mea nu este una chiar foarte dezvoltate, nu am o atractie pentru aceste factiuni.(!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare.(!) Nu folosi alte culori/alt font in aplicatie.
 4. Nickname: []Maryus77. Rank:4 Data & ora bestului:Se vede in poza Dovada bestului: https://imgur.com/a/QCCkhc7
 5. PRO, merita cel mai mult dintre toți.
 6. Nickname pe server: []Maryus77.Ore jucate: 3977De cat timp joci pe server: De 2 ani si jumatate.Varsta reala: Peste 19 zile fac varsta frumoasa de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc si CS:GO, Euro Truck Simulator 2 si Farming Simulator 17.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Imi voi continua studiile.Cea mai mare realizare pe bugged: Functia de Admin 2, Manager Departamente si Lider National Guard timp de 307 zile.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Voi incarca sa fac o factiune foarte bine dezvoltata, cu membrii bun si seriosi.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur ca da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai multi timp am stat in National Guard timp de 307 zile ca si rank 7 + altele 63. Am renuntat la functie deoarece mi s-a ars PC-ul si nu am mai avut de pe ce sa ma joc.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin timp am stat in Las Venturas Police Department timp de 31 de zile si rank 3, am iesit deoarece am primit functia de Lider National Guard si in Taxi Las venturas 39 de zile rank 4, am parasit aceasta factiune deoarece am vrut sa incerc un departament.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu ma deranjeaza nimic, este un server ok si foarte distractiv.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am o experienta foarte buna in Departamente si cred ca pot tine iar o fuctie de genul mult timp.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost banat niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu am intrat pana acum intr-o mafie, dar pot spune ca sunt niste factiuni distractive.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat 307 zile intr-un departament. Parerea mea despre aceste departamente dupa o perioada lunga de timp de 621 de zile acumulate in departamente este ca aceste factiuni te invata multe chesti si trebuie sa fi atent in orice situatie. In general am o parere foarte buna despre aceste Departamente.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai putin timp am stat 39 de zile in Taxi Las Venturas. Parerea mea despre aceste factiuni este ca sunt foarte importante pe server si de mare folos jucatorilor noi cat si cei experimentati.(!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare.(!) Nu folosi alte culori/alt font in aplicatie.
 7. []Maryus77. was uninvited by Admin RobinAlex from faction National Guard (rank 7) after 307 days, without FP. Reason: Renuntare la functie.

  A fost frumos cât a durat 😢!

  1. Show previous comments  8 more
  2. []Maryus77.

   []Maryus77.

   Mulțumesc tuturor, mult succes sunt vouă! 

  3. King.ImBalance21

   King.ImBalance21

   Succes fratior! Ai fost un lider de mare putere ❤️ 

  4. []Maryus77.

   []Maryus77.

   Te pwp fratele meu Balanța! 😘

 8. Nick pe server: []Maryus77. Rank: 7 Nick-ul celui sanctionat: Adryan Sanctiunea: Faction Warn Motivul sanctiunii: DM aiurea. Dovezi: https://whitepanel.bugged.ro/complaint/view/792475
 9. Nick : []Maryus77. Am dat test cu :[]RobertO[] Data testului :19.05.2019 Admis / Respins ( x/3 ) :Admis (0/3)
 10. Nick : []Maryus77. Am dat test cu :Adryan Data testului :11.05.2019 Admis / Respins ( x/3 ) :Admis (0/3)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.