Jump to content
In cursul zilei de joi, 21.11.2019, serverul va fi offline pentru cateva ore.

Lord Commander Stephan

Premium
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Lord Commander Stephan

 • Rank
  ⓂⒺⒹⒾⒸ
 • Birthday 12/30/2000

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Stephan.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nu am interese.

Recent Profile Visitors

1,951 profile views
 1. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Steve.Nick-uri anterioare: Stephan, Travis.Level: 38Ore jucate: 960Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/imvDqsGPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/Wh9jh2tProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Steve.Cateva realizari pe server/ forum: Acumularea unui numar destul de mare in departamentul de politie LVPD, fost tester la SuFix, WaKy si TheNutz05 pe Orange/Black BuggedCe jocuri mai joci pe langa SA:MP: Dead By Daylight.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece este cel mai activ si apreciat clan de pe server, baietii si fetele din clan mi se pare niste oameni de treaba si consider ca voi putea discuta orice cu ei pe chatul clanului.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din clanul King. condus de catre Kronick si clanul Si. condus de catre Sezs.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din The Legends vreodata.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Dupa cum am mai spus si mai sus, nu am facut parte din clanul The Legends.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Denisa., Dodo, Dweers, Hornet, DarkAngel si Kaos, etc.Planuri de viitor pe server? Doresc sa obtin functia de lider intr-un department de politie.Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc Ioan.Varsta reala: Am 17 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Ioan, am 17 ani si sunt din Vaslui. Sunt un baiat linistit, nu creez probleme, cu simtul umorului, serios cand este nevoie. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa.Ce gen de muzica asculti? Heavy Metal(Rock).Ce hobbyuri ai? In timpul liber incerc sa invat limbajul de programare C++, ies cu prietenii pe afara sau ma joc la calculator.Alte precizari? Nu am, o seara frumoasa va doresc.
 2. "The life is cruel, Why should the afterlife be any different?"

 3. Chiar daca nu ai un fh ok, ai comportamentul decent
 4. Crezi ca mi ar fi greu sa stau g la cineva 24h si sa zic ca s activ?
 5. Cont inactiv, ultima factiune a fost in Aprilie.
 6. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): DubluNickname #1: StephanNickname #2 (opţional): CristinaNickname #3 (opţional): Reporter preferat: Domnul Load.Interval orar preferat: Ora 21:00.Alte precizări: Nu am.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.