Jump to content

FreeTime. RPG

Premium
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About FreeTime. RPG

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 12/21/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  FreeTime.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Interests
  -

Recent Profile Visitors

628 profile views
 1. Nickname: FreeTime.Rank: 5Numar de zile: 100 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece avand si functia de tester, consider ca am dovedit seriozitate, incredere si seriozitate. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sincer sa fiu, nu cred ca foarte mult, dar orice e posibil. Alte precizari: Gumbi e tare.
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: FreeTime.Nickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 12:05 Reporter preferat: DemonikussAlte precizări: Multumesc.
 3. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: FreeTime.Nickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 19:05 Reporter preferat: TheNiGGletAlte precizări: dak nu ma lasatti cu nigglet frt meu de o viatta smr de nu va fac reclamattie la anaf si vine si anpc pe voi de va da amenda si inchide firma thenigglet cel mia bun reporter si colider frt taximetrist profesionist te iubesc fra salut
 4. Salut, am creat un mic modpack din moduri gasite pe internet! Modpack-ul de este unul total Low PC. Din punctul meu de vedere este perfect pentru cei ce s-au saturat de jocul default, dar nici nu vor sa-l incarce cu moduri inutile. *ps: acesta contine si un CMD pentru taximetristi, se poate sterge usor din Cleo* *pss: numele de la NameCFlow (cel de deasupra hartii) se poate modifica accesand folderul CLEO - NameCFlow, fisierul cu emblema de setari.* https://drive.google.com/open?id=1nAGTl6o-j-tFM5R38VQmT5gy6p08m35Y Poze (derulati): https://imgur.com/a/hJK8pPf PEACE!
 5. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: FreeTime.Nickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: In seara asta. Reporter preferat: DeDeAlte precizări: -
 6. Nick-ul tău: FreeTime. Rank: 5. Am dat test cu: ClauMKDNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (0.75/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bafta.
 7. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: FreeTime.Nickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: Acum. Reporter preferat: Alin77zAlte precizări: -
 8. Nickname: Iuli4nRank: 5 Esti sigur ca nu ai avut sanctiuni pana la Rank 5?: da.Numărul de zile: 43Alte precizări: Multumesc frumos.
 9. Pe panel imi apare la Summer Quest la skills Silver 4 (https://imgur.com/a/WHex0mi), iar pe joc in [/skills] apare Silver 1 (https://imgur.com/a/DaIdHCW).
 10. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): TripluNickname #1: Iuli4n.MosCraciunNickname #2 (opţional): GabrielNickname #3 (opţional): Darkley.[]Interval orar preferat: 22:00-23:00 Reporter preferat: Elias.Alte precizări: Multumesc
 11. Am sters Faction History-ul, de aceea nu am nici un nume anterior in acesta. Si acum 3 luni m-am reapucat de server, de aceea am acea pauza de 1 an.
 12. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Iuli4nNick-uri anterioare: FreeTime., Yuli, Pitt.Level: 37Ore jucate: 882Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/qaqXzQG (Se vede acolo Last Punish)Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/yOI9NA2Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Iuli4nCateva realizari pe server/ forum: Nu prea pot spune ca am realizari, doar acumularea a 135 zile in News Reporters in total si Rank 5. Am in plan sa fac ceva pe viitor prin care m-as putea remarca pe acest server, sau chiar pe forum.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: ETS2, ATS2, CS:GO, Dead by Daylight.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece m-a atras enorm membrii acestuia, sunt niste oameni demni de lauda si respectuosi. Conducerea acestuita mi se pare la fel una foarte organizata si cu cei 7 ani de acasa. Stiu ca daca voi intra in acest clan, nu-mi voi pierde timpul, imi voi face prieteni noi si as dori sa ajut pe cat mai multi posibil cu orice pot.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din [A]lliance si alte clanuri mai mici.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, n-am mai facut parte din acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat si din fericire nu ma aflu acolo.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: SummerBee, Astriel, cu restul ma voi cunoaste pe parcurs si sper ca voi ajunge sa ii consider si pe ei prieteni.Planuri de viitor pe server?: As vrea sa obtin functia de lider sau helper, la un moment dat.Informatii legate de viata reala:Prenume: GabrielVarsta reala: 16Nationalitate: RomanDescrie-te in minim 20 cuvinte: Pentru inceput, as putea spune ca ma consider o fire calma; am mereu puterea de a tine pentru mine unele lucrurice pot provoca cearta sau mai rau. Sunt rabdator, incerc mereu sa nu fiu insistent. Calitatea mea de pret este respectul, mereu am respectat pe cine m-a respectat. Imi place sa socializez, sa cunosc multe persoane si sa fac o impresie buna oriunde ma duc.Ce gen de muzica asculti?: Rap, Trap si manele.Ce hobbyuri ai?: Ciclismul, imi place sa ma plimb mult cu bicicleta, singur sau cu prietenii. Un alt 'hobby' este calculatorul, informatica, gaming in general. Imi place tot ce este legat de piese de calculatoare sau jocuri.Alte precizari?: Sper sa-mi oferiti o sansa, multumesc pentru atentia acordata.
 13. Nickname reporter: Iuli4nNickname intervievat #1: WavveNickname intervievat #2: GawsNickname intervievat #3: -Data: 10.11.2019Ora: 14:05Model interviu: 1
 14. Nickname reporter: Iuli4nNickname intervievat #1: EduardPrintulNickname intervievat #2: -Nickname intervievat #3: -Data: 06.11.2019Ora: 22:05Model interviu: 1
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.