Jump to content

.LemMon

Premium
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About .LemMon

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 04/04/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  .LemMon

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

1048 profile views
 1. Tot eu sunt ala ofensat? Nu vezi ca plangi pe aici ca nu primesti clear LP? Mai iesi din casa, ca ai 30 de ore in ultima saptamana, poate mai vezi realitatea, zic
 2. Pai si atunci de ce comentezi? Iti place sa te bagi in seama aiurea. Tu stii ce inseamna "medie de 10 jucatori", stii sa citesti? Chiar tu spui ca sunt minim 40/50, cu ce veneau de pe purple, se umpleau. Vrei sa-ti stearga LP-ul ca ai numai limbaj vulgar pe acolo? Tristut Daca nu-ti convine ca venim pe blue, te poti duce linistit si sa te joci Minecraft Pocket Edition.
 3. Comentezi aiurea si dai dovada de prostie. Factiunile aveau in medie 10 jucatori, atat. Singura factiune din care rezulta o trecere prea mare peste numarul maxim de membrii era Hitman Agency, atat! La fuziunile anterioare s-a ajuns chiar sa depaseasca nivelul dublu de membrii fata de cel admis, dar nimeni nu a mai comentat nimic. Vad ca ai propus sa ti se stearga LP-ul. De ce? Ti-e frica ca nu ai sanse sa prinzi loc intr-o factiune ca venim 50 de jucatori de pe purple? PENIBIL!
 4. Bataie de joc. Sa stai intr-o factiune atat de mult timp, apoi sa te trezesti dat afara din factiune. O mizerie de fuziune! Trebuia facuta precum cele anterioare!
 5. Ai dreptate, cainele nu trebuie sa zica nimic, doar sa latre. Pacat ca nu ai fost suficient de destept. Vad ca joci cu numele 'Buzzia'. Dupa contul asta i-ai facut o reclamatie irelevanta lui TheNutz. PS: Pentru discutii am un departament special pentru cateii ca tine pe Discord. . LemMon#5042, zilnic de la 10:00-23:00.
 6. Tu nu te-ai bagat in seama? Nu e cam dubios ca ai facut un cont cu numele "Uite-l ma"? Si TheNutz05 are dreptul la opinie. Stiu ca esti catel, dar mai usor.
 7. Oooo, morph1c, iar ti-ai pus prietenii sa comenteze pentru tine?
 8. Ce-ti mai place viata de catel. Oare nu era aceeasi treaba si in situatia lui morph1c? Caruia i-ai dat "PRO". Ce mai zic alea 70 de ore in last 7? Ah, cred ca e doar o coincidenta la el ca se apuca de facut ore cand renunta un lider, greseala mea.
 9. Ce emotionant, mi-au dat lacrimile aplicatia ta si sincer o poti incadra ca o scrisoare de jale. Daca puneai asta la inmormantare, sincer bocitoarele erau inutile, doar simplul fapt ca citeai emotionanta ta poveste pentru o functie pe samp faceai atat oamenii veniti la inmormantare, cat si mortul sa planga. 19 ani si totusi 62 de ore in ultimele 7 zile pe SA:MP, sunt sigur ca o functie de te va revolutiona pe plan profesional si sunt sigur ca-ti vei atinge toate obiectivele obtinand ceva pe un joc aproape la fel de vechi ca anii tai. PS: Incearca sa nu mai dramatizezi, sa nu mai pupi, "mua, mua, mua", si sa mai iesi pe afara daca tot vrei sa faci Facultatea de Educatie Fizica, ca na, iti trebuie conditie fizica. PS2: Sa-mi spui daca mai plangi in perna ca nu ti-a dat TheNutz05 co-lider, oare s-a uscat pana acum sau o pastrezi pentru eventualele tale esecuri? Observ ca locuiesti in Bucuresti. Poate ne intalnim sa discutam ceva, Cartierul Militari e ok? Pentru colaborari cu cateii tai si eventualele injuraturi: .LemMon#5042 pe Discord.
 10. Nickname: .LemMon Zile în facțiune: 42 Numarul de invoiri din aceasta luna: asta e prima pe aceasta luna. Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: war Motivul invoirii: Nu am net, din nou... Data învoiri: 01-02-2019 Alte precizări: Scuze...
 11. Nickname: .LemMon Zile în facțiune: 38 Numarul de invoiri din aceasta luna: 3 Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: war Motivul invoirii: Locuiesc in localitate afectata de polei si gheata, si nu am net deloc. Data învoiri: 28-01-2018 Alte precizări: Sper sa revina curand...
 12. Nickname: .LemMon Zile în facțiune: 35 Numarul de invoiri din aceasta luna: 2 Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: war Motivul invoirii: Nu ma simt bine si nu pot juca. Data învoiri: 25.01.2019 Alte precizări: multumesc.
 13. Nickname: .LemMon Zile în facțiune: 24 Numarul de invoiri din aceasta luna: 0 Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: war Motivul invoirii: Nu am timp sa intru la war-uri azi. Data învoiri: 14.01.2019 Alte precizări: Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.