Jump to content

mKazY

Premium
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

About mKazY

 • Rank
  todema's sadaweya
 • Birthday September 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Piatra Neamț RO, Esslingen DE
 • Interests
  League of legends & CS:GO & Graphic Design ♥

Recent Profile Visitors

8246 profile views
 1. hello 😶

 2. aloo ❤️

  1. oMiCRoN

   oMiCRoN

   aloooo nevasta mea nu vrei sa mai auzi de samp

  2. brolyK47

   brolyK47

   e a mea 😞

  3. mKazY
 3. Mai trăiește careva? :))

 4. Nick: mKazY Link forum: Doar de exemplu dau acest portofoliu. Motiv: Offtopic/Spam (linkuri) într-un portofoliu inutil, multe subiect ce nu au legătură cu design-ul și acel portofoliu. Cum crezi că trebuie procedat: Adăugată o nouă regulă, și care să sune mai exact așa ”Fără off-topic pe pagina unui portofoliu.” Dacă e așa, de ce mai există PM? Dacă această regulă va fi, cer să fie băgată și regulă pentru cei ce continuă să facă offtopic nebăgând regula în seamă de exemplu: Prima abatare - 5 Warning Points A doua abatare - Suspend câteva zile.
 5. Nick: mKazY Link forum: Motiv: Acolo scrie: Pentru a se evita post-hunt-ul, este adaugata regula urmatoare: La o inactivitate mai mare de 30 de zile ( 1 luna de zile ) in portofoliu, topic-ul respectiv primeste T/C. Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui designer. [!] Userii ce au primit 'Locked' la portofoliu pentru 'Inactivitate' si vor sa continue sa posteze in el sunt rugati sa trimita un PM unui Designer. Model PM redeschidere portofoliu: Link portofoliu: Vei continua sa postezi in portofoliu?: Cum crezi că trebuie procedat: Ștearsă această regulă deoarece nu mai este luată în considerare de multă vreme, deoarece nu vă dați interesesul, desigur. Sunt muulte portofolii lăsate așa, și nu s-a aplicat această regulă mai deloc, de fapt, nu s-a aplicat deloc. Eventual acest regulament să fie schimbat si refăcut cu reguli noi și bune, nu care să fie scrise și uitate.
 6. Nick: mKazY Link forum: Motiv: 1. Toate, sau mă rog, aproximativ toate avatarele sunt RECLAMĂ, conțin acest text secundar ”nephrite” pe ele și după părerea mea ar trebui să conțină bugged.ro nu altceva. 2. Portofoliul nu ar trebui să aibă acest nume, scrie clar în regulament [Portofoliu] Nume, nu văd unde scrie și prenume. :)) Cum crezi că trebuie procedat: T/C la portofoliu pentru reclamă, așa ceva nu ar avea ce căuta pe acest forum. Dacă nu, cer să fie schimbat numele la portofoliu deținând un singur nume. + Procedura ar fi mult mai ușoară dacă ar exista regula cu reclama și în regulamentul portofoliilor.
 7. Un text peste o imagine nu definește design-ul.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.