Jump to content

Gsbidfere

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

Community Reputation

2 Neutral

About Gsbidfere

 • Rank
  Homie
 • Birthday 02/03/2004

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  []Gsbidfere[]
 • Nick SA-MP White
  Nu joc.
 • Nick SA-MP Black
  Nu joc.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Medgidia
 • Interests
  De functia de Admin/Helper.

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: CharltonTipul licentei: Fly. Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Nu.
 2. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: AdiTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/f77xuAlte precizari?: Nu.
 3. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: CharltonTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/qqmex Alte precizari?: Nu.
 4. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Cha0s.JrTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/yijkzAlte precizari?: Nu.
 5. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: zKingTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/xoop6Alte precizari?: Nu.
 6. Nickname pe server: Ma numesc pe server []Gsbidfere[]. Ore jucate: Am 1972 ore jucate. De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist. Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste probleme si nu m-am mai putut juca. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, ma voi descurca foarte bine. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
 7. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: FloriNNNqTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/o07h2Alte precizari?: Nu.
 8. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: CharltonTipul licentei: Fly. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/kkjun Alte precizari?: Nu.
 9. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Cha0s.JrTipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/frpxzAlte precizari?: Nu.
 10. Nick-ul tau: []Gsbidfere[] Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Charlton Tipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://streamable.com/tx8c6Alte precizari?: Nu.
 11. Nickname pe server: Ma numesc pe server []Gsbidfere[]. Ore jucate: Am 1942 ore jucate. De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist. Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste probleme si nu m-am mai putut juca. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, ma voi descurca foarte bine. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
 12. Nickname pe server: Ma numesc pe server Gsbidfere.GabyPRO. Ore jucate: Am 1922 ore jucate. De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist. Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste probleme si nu m-am mai putut juca. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, ma voi descurca foarte bine. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
 13. Nickname pe server: Ma numesc pe server Gsbidfere.GabyPRO. Ore jucate: Am 1910 ore jucate. De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist. Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste probleme si nu m-am mai putut juca. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, ma voi descurca foarte bine. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
 14. Nickname pe server: Gsbidfere.GabyPROLink cu profilul de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gsbidfere.GabyPROOre jucate: Am 1876 ore jucate.De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani.Varsta reala: Am 15 ani.Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist.Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect.Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste problema si nu m-am mai putut juca.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, pentru ca am mai facut acest lucru cand eram coordonator la war-uri. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei si 150FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata? Cand (daca ban-ul a disparut din last punish si era legat de cheats, insulte staff, TW mentioneaza luna in acest caz) si de ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
 15. Nickname pe server: Gsbidfere.GabyPROLink cu profilul de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gsbidfere.GabyPROOre jucate: Am 1876 ore jucate.De cat timp joci pe server: De pe data de 2017-07-14; ora: 20:07:51, adica de doi ani.Varsta reala: Am 15 ani.Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc League of Legends, CS:GO, Left 4 Dead 2.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Vreau sa urmez o facultate, si sa devin profesor sau politist.Cea mai mare realizare pe bugged: Este ca mi-am facut multi prieteni si ca am ocupat diferite functii in mafii, adica de coordonator sau de tester.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Imi doresc sa fac foarte multe lucruri, deoarece stiu bine cum trebuie sa conduci ceva si sunt sigur ca ma voi descurca perfect.Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in The Rifa, rank 5, 75 days. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, rank 1, 3 days, am parasit-o atunci pentru ca am avut niste problema si nu m-am mai putut juca.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic nu ma deranjeaza, este comunitatea mea preferata si chiar singura pe care ma joc.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am aceste aptitudini, stiu foarte tine sa coordonez si sa conduc ceva, pentru ca am mai facut acest lucru cand eram coordonator la war-uri. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei si 150FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata? Cand (daca ban-ul a disparut din last punish si era legat de cheats, insulte staff, TW mentioneaza luna in acest caz) si de ce?: Am fost doar odata banat, dar nu se mai vede in sanctiuni si nu mai stiu exact de ce am fost, putin imi amintesc ca era ceva legat de niste programe care nu erau actualizate corespunzator. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 75 de zile, am o parere foarte buna, deoarece sunt preferatele mele.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat doar 16 zile plus si cateva pe care le am acum in prezent, am o parere relativ buna.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 53 de zile, aici am o parere mai buna, pentru ca am stat ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.