Jump to content

Dumitru Moraru

Premium
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Dumitru Moraru

 • Rank
  Buster

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  MiLKEY

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chisinau ma

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. (Day's Event) Nume: MiLKEY Numărul tau de zile: 100 Alte precizări: merci
 2. Nickname: MiLKEYRank: 5 Eşti sigur că nu ai avut sancţiuni până la rank 5?: sigur.Numărul de zile: 94Alte precizări: Multumesc.
 3. Nickname: Madalina. Rank: 1 Motivul absenţei: Nu sunt acasa. Data sedintei : 26.04.2020 Pe ce data ai avut ultima invoire facuta?: nu am mai avut. Esti constient ca daca ai mai avut alte 2 invoiri in ultima luna aceasta nu va fi acceptata?: Da. Alte precizari: multumesc,
 4. intra pe purple, o sa fie interesant au zis 

  https://imgur.com/a/6MZVihR

  1. JeKa

   JeKa

   hahahaha

 5. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simplu.Nickname #1: MiLKEYNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 10-11 Reporter preferat: Bogdanov.[]
 6. Ce se mai aude pe bugged mai, tot post hunteri? BarneTTA?

   

 7. ma tot gandesc daca sa ma retrag sau nu...

   

 8. N-ai cum sa te reapuci de samp daca dai de post-hunteri, inteleg e si greseala mea, dar si ei s-au modernizat:)) aparent au si clanuri:))) Nu mai pot:))

  1. Show previous comments  3 more
  2. Dumitru Moraru

   Dumitru Moraru

   Si stii ce ii mai de scarba? Cativa dintre cei mai buni preiteni sunt in clanul asta, de ex: BarneTTa, care aparent e si lider si el cred:))

    

  3. Taco
  4. Dumitru Moraru
 9. Se mai merita sa ma reapuc de samp?

   

 10. Momentu' ala cand te lasi de samp si mai verifici din cand in cand ce s-a intamplat, cn poate sa faca un mic rezumat din ceea ce se intampla?:))))

  1. The Legend Sh4dow

   The Legend Sh4dow

   S-a actualizat regulamentul departamentelor de politie, au fost reparate cateva bug-uri si au fost adaugate radare pentru politisti. Cand depasesti viteza (100 km/h in orase si 150 km/h in afara lor) in preajma unui radar, politistul o sa-ti acorde o amenda de $250.000 pentru depasirea vitezei legale. Mai multe detalii pe 'bugged.ro/update'.

 11. Cf we stiti ca e ploaie de stele? m### PSD

 12. Haaatz gionule lma Dorianeeee

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.