Jump to content

Mad_Mike

Premium
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

About Mad_Mike

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5928 profile views

Mad_Mike's Achievements

 1. Hai salut 7UPEMBLEMA ai rezolvat problema cu jocul sau nu ?
 2. numai cu un antivirus nu iti pot recomanda unul pentr-u ca eu nu mai folosesc demult dar oricum unul cel mai des folosit de multe persoane oricum virusul a intrat si in fisiere din windows daca iti descarci un antivirus bun totodata cu el iti va sterge si acele fisiere.
 3. Nu daca ai versiunea aceasta este bine tu ai probleme cu un virus care iti sterge clientul de sa-mp si nu te lasa sa il instalezi dupa ce il dezinstalezi.
 4. Hai salut cel mai probabil ai un virus care nu iti permite asta incearca sa reinstalezi windowsul asta nu este o problema de la joc sau de la clientul de sa-mp chiar daca descarci o versiune a clientului de sa-mp nu vei putea sa intri pe server decat pe serverele facute pe acea versiune sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta.
 5. Sugestie:Propun sa se adauge noi misiuni la Zero company si totodata sa se mareasca suma de bani care se aduna in companie Cum crezi ca ar ajuta serverul:1kk este foarte putin macar de sa-r adauga mai multe misiuni noi si o suma de bani mai mare de exemplu 1kk pe ora si profitul maxim pe fiecare player sa fie de minim de 100kk.
 6. Nick pe server:Mad_Mike Level:60 Oferta:400.000.000$ Alte detalii:Astept mesaj pe forum sau in joc cand sunt online.
 7. Sugestie:Propun ca la Summer Quest sa se adauge ca premii ceva mai multe sloturi pentr-u vehicule si ca premiu pentr-u skillul Diamond la Summer Quest sa se adauge si un anumit numar de puncte premium , 60 ar fi ok. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt de parere ca ar atrage atentia jucatorilor si in al doilea rand ca premii la Questurile anuale sunt cam tot aceleasi si de o valoare scazuta nu oricine isi doreste sa primeasca numai skin boxuri pentr-u ca skin boxurile le primesti destul de des la questurile zilnice.
 8. Incearca sa descarci modul de pe alt site este posibil ca acel mod de pe siteul de pe care l-ai luat sa nu mai functioneze bine cu celelalte fisiere de care se leaga modul respectiv uite aici link la cea ce vrei tu :https://www.mediafire.com/file/uv4ga4dzm8aup0a/Arme_pe_spate.rar/file sper sa iti mearga acesta daca nu merge uite si aici inca un link cu un altfel de mod de arme pe spate:https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/10713-moja-nastrojjka-outfit.dat.html sau acesta : https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/7802-oruzhie-za-spinojj-dlja-sa.html sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta.
 9. Hai salut incearca sa descarci gta3.img din linkul de din jos de primul cu moduri.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.