Jump to content

Bogdan2k

Premium
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bogdan2k

 1. IG: Nick:Bogdan4k Nick-uri anterioare:Bogdan2k, Thor421 Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bogdan4k Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/C5YIZL8 Level:16 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiune Federal Bureau of Investigations, si am rank 2. Ore jucate:240 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?: Aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut vreodata ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, mereu m-am inteles bine cu membrii King. IRL: Prenume:Bogdan Vârstă reală:15 ani Domiciliu:Sibiu Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Bogdan, sunt un baiat care tine la gluma. Mereu incerc sa-i fac pe cei din jurul meu sa rada. Incerc mereu sa fiu atent in tot ceea ce fac, respect corecttitudinea si sinceritatea. Imi place sa ajut lumea, insa cand vad ca cineva profita de asta ma opresc din a-i ajuta. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul meu liber prefer sa ies afara din casa, desii imi petrec foarte mult timp pe PC. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Autodescrierea ,,Cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania" defineste acest server foarte bine dupa parerea mea. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King este clanul in care doar jucatorii de elita de pe acest server au posibilitatea de a face parte din acest clan, iar asta il descrie foarte bine. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in King. Motto-ul clanului King.: ,,Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.'' De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece consider ca este un clan de elita.
 2. IG: Nick:Bogdan4k Nick-uri anterioare:Bogdan2k, Thor42 Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bogdan4k Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/J3vSjTH Level:15 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Momentan sunt civil Ore jucate:211 Warn-uri:0/3 De cât timp joci SA:MP?:De aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu, nu am avut niciodata ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, mereu m-am inteles bine cu membrii King. IRL: Prenume:Bogdan Vârstă reală:15 Domiciliu:Cisnadie, Sibiu Biografie (minim 30 cuvinte):Ma numesc Bogdan, sunt un baiat din Cisnadie, Judetul Sibiu. Incerc sa fiu foarte atent in tot ceea ce fac. Respect sinceritatea si corectitudinea, imi place sa ajut lumea, insa nu agreez cand cineva profita de asta, si ma opresc din a ii ajuta. Pot spune ca tin la gluma, incerc mereu sa-i fac pe cei din jurul meu sa rada si sa se simta bine. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul meu liber prefer sa ies afara din casa, desii imi petrec foarte mult timp pe PC. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Autodescrierea ,,Cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania" o defineste foarte bine CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este clanul in care doar jucatorii cu un statut social foarte bun au posibilitatea de a intra. Iar asta il descrie foarte bine. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte din King. Motto-ul clanului King.: ,,Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.'' De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece consider ca este un clan de elita.
 3. Retrag aplicatia, din motiv ca m-am razgandit in privire cu acest clan, nu doresc ura nimanui! bafta si noroc tuturor!
 4. Nickname:Bogdan2k Nick-uri anterioare:Nu am avut nick-uri anterioare Level:15 Ore jucate:198 Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/mSVMz Sanctiunile primite:Nu am nici o sanctiune-Dovada=https://imgur.com/a/7tzhq Profilul de pe panel (link) :http://blackpanel.bugged.ro/profile/Bogdan2k Cateva realizari pe server/ forum:Nu am realizari pe acest server. Ai mai facut parte din Alliance? Daca da, de ce ai iesit?:Nu, nu am mai facut parte din Alliance * Daca ai mai fost in Alliance, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:- Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:Go, GTA V, Skyrim, The Witcher 3 Ce hobby-uri ai:Inotul Cum te-ai descrie? (minim 10-20 cuvinte):Sunt un tip calm, cu cei 7 ani de acasa, imi place sa socializes si sa ies pe afara cu prieteni. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan respectat pe acest server, cu un lider bun, membri sociabili si amabili si doresc sa fac parte din acest colectiv. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Aurelian, AfroKidd si HeRo.
 5. -Nick:Bogdan2k -Link Panel:http://blackpanel.bugged.ro/profile/Bogdan2k -Nume real:Bogdan -Poza ultimelor sanctiuni(LP):https://imgur.com/w3K2rxa Alte precizari?:Salut Middle,Salut Dizy.Bafta tuturor.
 6. DESCHIDETI BLACK SI ACCEPTATI-MI SFPD

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.