Jump to content

Wavve

Premium
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Wavve

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Wavve

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. Pro, meriti functia pe deplin datorita caracterului tau!
 2. Nickname pe server: WavveOre jucate: Am 2414 ore jucate.De cat timp joci pe server: De foarte mult timp, din 2014!Varsta reala: Teoretic am 17 ani, dar in 16 Ianuarie implinesc 18.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc doar League of Legends.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului, sunt aproape sigur ca imi voi incerca norocul la academia de politie.Cea mai mare realizare pe bugged: In momentul de fata consider ca este actualul Faction History cu peste 200 de zile in Los Santos Police Department si inca 80 de zile in Hitman Agency. Tocmai de asta, imi doresc foarte mult sa obtin functia de lider deoarece avand in vedere ca ma joc pe Bugged din 2014, nu am avut niciodata o astfel de functie si chiar mi-o doresc.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Voi organiza factiunea foarte bine, voi alege membrii acesteia cu mult mai multa atentie si o voi face cea mai dorita de pe server!Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit si il stiu pe deplin.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat, evident in Los Santos Police Department acumuland 100 de zile cu rank 5. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Din ce se vede pe panel, am stat 14 zile in Paramedic Department deoarece nu facusem raportul de activitate din cauza putinului timp avut la dispozitie.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Sincer, nimic. Tocmai de asta ma joc pe el, deoarece imi place faptul ca este un server simplu.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca imi doresc foarte mult aceasta functie si voi da tot ce imi sta in putere pentru a reusi. Cand imi doresc ceva, de obicei obtin acel lucru si daca mi se da o sansa, nu imi voi bate joc cu siguranta.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Din pacate da, am fost banat. Am fost banat pe serverul actual de catre adminul JOHN din cauza unui mic conflict. In motiv a scris "amenintari", dar nu a fost chiar asa. Nu am fost banat pe alte conturi.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii? Nu imi plac mafiile deoarece este prea mult stresul.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Departamentele sunt favoritele mele, imi plac la nebunie deoarece consider ca sunt cele mai organizate de pe server, mult mai mult decat factiunile pasnice.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Si acestea sunt bine organizate si indragite pe server. Un bun inceput pentru Faction History.(!) Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte nu-s luate in considerare.(!) Nu folosi alte culori/alt font in aplicatie.
 3. Abia astept sa vad cate vor spune "new year, a new me". C**velor, tot c**ve veti ramane ­čść

 4. Tip´╗┐ interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickn´╗┐ame´╗┐´╗┐ #1: wavveNickname #2 (op┼úional): Nickname #3 (op┼úional): Interval orar preferat: 16-20 Reporter prefe´╗┐rat: totiAlte preciz─âri: ´╗┐´╗┐sper sa accepte cineva, mersi!
 5. Felicitari mane, ai facut o treaba excelenta!
 6. PRO, merita lider, dati sansa si la altii, nu doar la cei care au avut deja functii si care au dezamagit.
 7. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: WavveNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: Nu conteaza. Reporter preferat: Toti sunteti preferatii mei Alte precizări: Nimic.
 8. Pur si simplu am intrat intr-un meci de Last Car standing, ne-a dat in event arena ca mapa si dintr-odata cand ma aflam pe la mijloc si ma bagam intr-un jucator, m-a scos din meci pe motiv: [LCS] Ai parasit zona eventului.
 9. PRO fara dubii. Merita functia de lider deoarece este foarte priceput in ce priveste mafiile. Merita lider!
 10. PRO, ai un FH dragut si ai fost deja R6, asta inseamna ca te stii ocupa cat de cat. Succes!
 11. PRO, se vede din FH ca ai experienta. Succes!
 12. Sugestie: Propun adaugarea unei comenzi in care putem sa vedem ultimele free-uri acordate in ultimele 10 minute din toate inchisorile. Aceasta comanda ar putea fi foarte avantajoasa pentru cei care pun o interdictie pe un jucator pentru a confisca permisul, pentru ca face dm, etc... Se intampla deseori ca, chiar daca se pune interdictie, avand in vedere ca nu exista o modalitate prin care putem sa vedem acest lucru, prietenii isi dau free intre ei si interdictia nu isi are rostul.
 13. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simplyNickname #1: WavveNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 17:05 Reporter preferat: LittAlte precizări:
├Ś
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.