Jump to content

Crysty.16

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Crysty.16

 • Rank
  Homie
 • Birthday 12/28/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  KarreN[]

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

309 profile views
 1. Nickname: Karren[] Level: 82 Zile in factiune: 10 Rank: 1 Data warului: 23/2/2020 Cate invoiri ai facut luna aceasta?(x/5): 2/5 Motivul invoirii: Probleme Personale. Alte precizari: Spor la war!
 2. ip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: NewTon[.]Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: Reporter preferat: Nu am unul.Alte precizări: Multumesc
 3. Nickname: KarreN[]Nick-uri anterioare: _Cristy.16, [email protected]: 81Ore jucate: 2075Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/7elnoqnPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/1EFUrl5Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/KarreN[]Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii si averea pe care o detin.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc nimic altceva.De ce vrei sa intri in clan: Doresc să intru în acest clan deoarece vreau sa imi fac si eu prietenii noi si sa comunic cu ei.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte dintr-un clan care se numeste Hells Angeles [HA].Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am fost niciodata in clanul The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat și nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi: Momentan nu cunosc pe nimeni din clan.Planuri de viitor pe server?: Nu prea am momentan planuri pe acest server. Informatii legate de viata reala:Prenume: Trincu.Varsta reala: 16 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip prietenos, amabil, respectuos. Am simtul umorului dezvotat, in limita bunului simt, imi place sa ma fac placut in grupurile de oameni in care ma aflu sau cu care lucrez. Imi place sa incerc lucruri noi si sa-i ajut pe cei din jur. Ce gen de muzica asculti?: Ascult mai mult Hip hop cum ar fii Bug Mafia, Parazitii.Ce hobbyuri ai?: Hobbyurile mele sunt: Fotbalul.Alte precizari?: Cei ce încă nu mă cunosc, pot spune ca urmeaza sa ma cunoasca foarte bine.
 4. Nickname pe server: KarreN[] Ore jucate: 2067 De cat timp joci pe server: De pe data de 28.01.2018. Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Mai ma joc Pubg Lite. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa ce termin liceul, o sa ma duc facultate. Cea mai mare realizare pe bugged: Prietenii si Averea pe care o detin. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa ma coordonez foarte bine fata de alti playeri, si sa am grija de membrii mafiei acesteia. Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in Paramedic Departament San Fierro rank 4 (42 zile). Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in School Instructors San Fierro cred ca aproximativ 14 zile rank 1 pentru ca am iesit 3/3 Faction Warn. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu pot spune ca ma deranjeaza ceva, dar uneori este lag la war-uri, dar in rest este ok. De ce crezi ca te vei descurca la lider?: Pentru ca ma simt pregatit pentru aceasta functie de lider. Si consider ca am experienta necesara si acumulata. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, nu am fost banat vreodata. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Aproximativ 15-16 zile. Si parerea mea despre mafii este ca sunt foarte atractive, avand si un raport destul de usor de facut. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat aproximativ 14 zile, dar am iesit 3/3 Faction Warn. Consider ca foarte importante, pentru ca iti poti face un Faction History foarte frumos, insa necesita ceva timp. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cum am spus si mai sus am stat 42 de zile in Paramedic Departament San Fierro. Parerea mea este ca au un regulament foarte usor si sunt foarte bune ca sa iti faci un Faction History.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.