Jump to content

Tovaritch

Premium
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Tovaritch

 • Rank
  Lil' G

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  [blue=Tovaritch]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  https://www.youtube.com/watch?v=Lx1iH8DgrLE

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Nickname: Tovaritch Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.07.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 1. Motivul învoirii: Nu ajung la war Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Hai pe ei!
 2. Nickname: Tovaritch Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.07.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 respinsă. Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war, scot fisa medicala pentru examen auto Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: #AziDoar18
 3. Nickname: Tovaritch Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 03.07.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Niciuna Motivul învoirii: Sunt la muncă Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bateti grove
 4. Fain forum ID are asta ba, averea aia numa' din tepe.

  https://bluepanel.bugged.ro/profile/Prizonierul

   

 5. Ce faceai ba pe profilul meu pe 29 aprilie?

  https://ibb.co/WnchwdV

 6. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): dubluNickname #1: BVLGARINickname #2 (opţional): BrilliantNickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 00:00 Reporter preferat: niciunul (te tin eu minte elvis)
 7. Nickname: BVLGARI Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: Retrag Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Retrag Motivul învoirii: Retrag Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: Retrag Alte precizări: Retrag
 8. Ai radioul in Biserica Bugged (LV).
 9. 😘 la nani

  Screenshot_20200330-234640_Chrome.jpg

  1. Show previous comments  8 more
  2. Kristler

   Kristler

   Oricum nu vezi cata atentie cere.. dmn

  3. xRid3rPH

   xRid3rPH

   Ghemotoc, rad de tine de ma plictisesc, dupa ce te-am scos de 3 ori din taxi, acum rad mafiotii de tine pe turf, imi provoci mila maxima.

   Kristler, te simti mai bine ca te-a aprobat cineva odata in viata ta? ca sa stii, nici in fata lui ghemotoc nu esti amuzant, care e ultimul sampist, daca mai ma plictisesti mult, o sa iti blochez comentariile si dupa plangi, am si eu putina demnitate, nu poate oricine sa imi scrie pe profil, mai ales unu care e paralel cu hazu'.

  4. Kristler

   Kristler

   Ce multa atentie cauti, sa mor :)))

 10. Nickname pe server: GhemotocOre jucate: 1062De cat timp joci pe server: Din 12.01.2018Varsta reala: 18 aniCe alte jocuri mai joc?: League of Legends, Euro Truck Simulator 2, Counter Strike : Global OffensiveCe vei face dupa terminarea liceului?: Facultatea de Inginerie Mecanică din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi (Iași)Cea mai mare realizare pe bugged: Multiplu rank 5 in diferite factiuni de tip Taxi.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Să coordonez facțiunea mai bine, să sancționez corect greșelile și să ridic această facțiune la un rang mai înalt.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am făcut parte din Taxi Las Venturas pentru 78 zile, cu rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat 5 zile în Taxi Las Venturas, motivul a fost unul banal, un /quitgroup în loc de /quitclan.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Necitirea sugestiilor de pe forum. Acolo sunt idei bune, care chiar ar duce acest server departe.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am o experiență mare in facțiuni de tip Taxi. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: 20-08-2018 - Ban 90 zile pentru aimbot, care nu se mai vede in Last Punish, dar se vede în Faction History, la uninvite, motivul fiind "Banned".Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: 17 zile în Los Aztecas, sunt facțiuni super, competitive, care nu deranjează facțiunile pașnice.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu am făcut parte din departamente până acum, dar am o părere bună.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am facut parte pentru 78 zile din Taxi Las Venturas, unele din cele mai bune facțiuni, acestea ajutând atât jucătorii începători, cât și pe cei care cunosc regulamentul ca la carte.
 11. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: GhemotocNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: Oricand. Reporter preferat: .
 12. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: Ghemotoc[HC]Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 21:00 Reporter preferat: Nu am unul.Alte precizări: -
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.