Jump to content

CrIsTiLeWa

Premium
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CrIsTiLeWa last won the day on October 12 2019

CrIsTiLeWa had the most liked content!

Community Reputation

243 Expert

About CrIsTiLeWa

 • Rank
  🚖 𝓣𝓪𝔁𝓲 𝓒𝓸𝓸𝓻𝓭𝓸𝓷𝓪𝓽𝓸𝓻. 🚖
 • Birthday 09/05/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  CrIsTiLeWa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Taxi Driver CrIsTiLeWa is now on duty. ($500) [/service taxi]
 • Interests
  Taxi

Recent Profile Visitors

8105 profile views
 1. Nickname: CrIsTiLeWa Rank: 5 Evenimentul la care participi: Rank 5 fără sancțiuni. Numărul de zile: 43. Alte precizări: Mulțumesc!
 2. În momentul aplicării făceai parte dintr-un alt clan, asa cum s a mai precizat, TL. nu e de rezerva, degeaba ai dat acm /quitclan. Cu toate ca ai 100 de zile în Hitman la activ, este puțin pentru a accede în acest clan. Ca atare, primește votul acesta din partea mea.
 3. Nu ai realizari, nu ai poza cu sanctiunile, nu ai trecut nivelul si nick-ul actual in aplicatie si nici nick-urile anterioare.
 4. Băiat de nota 10, ajuta la nevoie, nu am ce obiecta. Succes la cât mai multe funcții și ne vedem pe /c.
 5. Invite inexistent, esti in alt clan. Poti face rost de un invite de la rank 5+, iar in momentul in care aplici sa nu ai clan activ. Mult succes. Next TIME!
 6. Nu ai 100 de zile intr-o factiune. Ai foarte nume schimbate in aproximativ 900 de ore ceea ce nu prea indica o constanta in activitatea ta. LP-ul l-am vizualizat din aplicatia de la LSPD, link-ul de aici nu este bun. Aplicatia este buna, acumuleaza 100 de zile si sa ai un comportament exemplar. Mult succes!
 7. Nu ai realizari notabile, nu ai un FH care sa impuna imaginea pe care o lasa clanul. + LP - autoclick. Ti-am spus si pe joc ca nu cred ca vei fi acceptat, totusi ti-am acordat o sansa. Acumuleaza minim 100 de zile intr-o factiune. Pare rau. Succes! PS: Pentru faptul ca mi-ai cerut invite in clan nu poti spune ca te intelegi cu mine sau ca ma cunosti.
 8. 1. FH sters - 2. Nu ai 100 de zile intr-o factiune, accederea in Hitman Agency nu este realizare pentru a obtine votul PRO in clan.
 9. Nickname pe server: CrIsTiLeWaNick-ul celui sancționat: MuneaAmenda este în valoare de: $3,000,000.Motivul acordării amenzii: caps-lock pe /f. Dovada: https://imgur.com/a/A7Ua4LU
 10. Nickname pe server: CrIsTiLeWaNick-ul celui sancționat: Valentin27.Amenda este în valoare de: $3,000,000.Motivul acordării amenzii: caps-lock pe /f. Dovada: https://imgur.com/a/Uzat0tk
 11. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: CrIsTiLeWaNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 14:00Reporter preferat: Aleksander.
 12. Nickname pe server: CrIsTiLeWaNick-ul celui sancționat: LucianVEGAmenda este în valoare de: $3,000,000.Motivul acordării amenzii: afacere pe /f.Dovada: https://imgur.com/a/PRqdnXd
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.