Jump to content

Cristi Str

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cristi Str

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

112 profile views
 1. Nume din joc : TheShadow Level : 41 Rank in clan : 6 De ce doresti sa participi la event: Pentru ca imi plac cursele cu masini. Alte mentiuni : Succes tuturor participantilor, o sa aiba nevoie =))
 2. Nume:Cristi Varsta reala:21 de ani Zile in clan: 22 de zile Rank actual: 3 Caracterizare propie: Nu imi place sa ma descriu, ii las pe altii sa o faca. Ore jucate pe zi inafara de AFK/SLEEP: 3 ore in timpul saptamanii si 4-5 in wekend Mentioneaza 5 lucruri cu care ai putea sa ajuti clanul: In primul rand cu experienta mea din fostele clanuri, pot sa ajut la rank up, sa invit membrii (desi asta sper sa fie pe capu altcuiva pt ca nu imi place), sa ajut membrii din clan mai ales in vederea conflictelor, cu desciplina si sa ii ajut cu tot ce pot. Motivul pentru care consideri ca ai putea sa detii RANK 6: Pentru ca am spirit de echipa, stiu cum se conduce un clan si pentru a ajuta la nevoie. Care este parerea ta despre LIDER-UL SI CO-LIDERII acestui clan dar si despre ceilalti membrii: Ca sunt de gasca. Esti constient ca la 3 reclamatii cu DOVADA (POZA/VIDEO) poti sa primesti rank 5 sau uninvite?:Da.
 3. https://imgur.com/a/GhGQT0N Nick: Capone12 Rank:5 Vechime (cat timp ai stat in factiune):43 De ce doresti sa pleci din Pramedic Dpt.?:e plictiseala Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Paramedic Dpt. pentru minim 2 saptamani:da Care este parerea ta despre Paramedic Dpt., dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit bine in Parmedic Dpt. dar m-am plicisit si e greu de facut raport ul. Alte precizari?: Succes liderului si co-liderului cu factiunea.
 4. Nick: Capone12 Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 43 zile. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece vreau sa incerc altceva. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune condusa destul de bine iar eu am o parere decenta la adresa sa. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Dovada ca acesta este contul tau (poza obligatorie): https://imgur.com/a/GhGQT0N Alte precizari?: Succes liderului si co-liderului cu factiunea.
√ó
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.