Jump to content

LegendMihai.

Premium
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About LegendMihai.

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  LegendMihai

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toplita

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. Cerere de co lider mai bună ca asta chiar ca nu am văzut,te sustin cu un mare PRO SUCCES
 2. Nume din joc : LegendMihai Level : 45 Rank in clan : 6 De ce doresti sa participi la event: Mai mult pentru distractie,banii nu sunt o prioritate. Alte mentiuni : Alune#Squad
 3. Inscriere Event Pentru toate informatile legate de event apasa aici. Pentru a intra in event trebuie sa faci o cerere dupa modelul urmator,cererea este postat in reply la topic. Nume din joc : Level : Rank in clan : De ce doresti sa participi la event: Alte mentiuni :
 4. Pe moment avem un numar suficient de Co-lideri dupa parerea mea,tot odata aplicația ta nu e prea serioasă,mai mult facuta la misto
 5. Nickname: LegendMihai Zile în facțiune: 12zile. Numarul de invoiri din aceasta luna: 1. Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: War. Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data învoiri: 20.10.2019 Alte precizări: Bafta la war!
 6. BIG PARTY Informatii despre event Pe data de 13.11.2019 se implinsec 100 de zile de la deschiderea clanului si se va organiza un eveniment in valoare de 100kk. Evenimentul consta intr-o cursa de la HQ la Chilliad pe un traseu ales de Lider. Pentru a participa trebuie sa faci o cerere aici , cei care nu fac cerere nu vor participa. Cererile se pot face pana pe data de 12/11/2019 Cei care nu vor respecta ruta vor fi descalificati. Ruta pentru cursa va fi aceasta:
 7. Inpsectia pe aici Iara e liniste Dati drumu la spam
 8. Sugestii & Propuneri Daca aveti ideii in privinta clanului care sunt realizabile cu resursele de pe server, puteti veni cu propuneri de orice fel ce pot imbunatatii experienta de joc in clan. Absolut orice membru din clan poate posta o sugestie. Nu exista un model de postare,fiecare este liber sa isi exprime ideile cum considera ca stie mai bine. Sugestile sunt puse in acest topic in "reply". Pentru a evita spamul de pro/contra ,puteti da o reactie la parerile care va plac. Inainte de a pune o sugestie asigurativa ca nu a mai fost pusa de altcineva.
 9. MODEL POSTARE BLACKLIST Inainte de a crea o cerere pentru BlackList cititi cu atentie informatile de aici. Pentru a propune pe cineva sa intre in BlackList trebuie sa respectati modelul de mai jos: Nume: Rank in clan: Numele celui care vrei sa intre in BlackList: Link de la profilul de panel: Motivul: Dovada: Alte mentiuni: ! ATENTIE ! La numele topicului veti pune: BlackList - Nume Cererile de BlackList pot fi facute doar de membrii rank 3+
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.