Jump to content

LegendMihai.

Premium
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About LegendMihai.

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  LegendMihai

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Toplita

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Nickname pe server: LegendMihaiOre jucate: 2080 ore.De cat timp joci pe server: ma Joc din Aprilie 2017.Varsta reala: Am 16 ani.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO ,FIvem si rare ori PUBG Lite.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Cel mai probabil voi merge la o facultate de economie. Cea mai mare realizare pe bugged:Prietenii.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Vreau sa imi incerc norocul si sa cuceresc toate cele 3 orase,sa fac un colectiv unit din mafie unde toti membrii sa fie ca fratii,mai pe scurt sa fac o mafie asa cum nu sa facut de mult pe Bugged.Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur ca da!Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in Los Aztecas, cu Rank 5 , 111 zile si functia de tester.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in The Rifa,33 de zile din cauza ca am primit wip.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?:Numarul mare de codatii din mafii,si uneori lipsa activitatilor zilinice pe server.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Am ceva experienta in mafii,am fost si lider la un clan de CS:Source,am indemanarea de a coordona oamenii asa cum trebuie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?:Da am primit undeva la 3-4 banuri pe motive minore, acestea au fost in urmatorul fel: Primul ban a fost prin 2018 pentru ca am jignit un admin, banul a fost de o zi, altul a fost pentru C-bug,unul pentru insulte staff si server.Si am avut un ban pe black pentru un mod de camera,mai concret camhack,nu am stiut ca modul e ilegal,am aflat mai tarziu ca modul care il cautam eu defapt era camhunt,doream sa fac poze pe server la diverse lucruri dar nu am gasit modul corect din prima.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 111 zile,pot zice ca e foarte placut sa stai in mafii,doar ca prezenta codatilor strica farmecul jocului.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:Nu am stat in departamente,m-am axat mult pe mafii,aici ma simt cel mai bine din toate factiunile.Au un rol aparte pe server,am o parere buna despre departamente,doar ca mai exista si membri mai nesuferiti prin ele.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Nu am fost in factiuni pasnice.Am o parere buna despre ele,in general sunt oamenii foarte ok in acestea.
 2. Nickname: LegendMihai Zile în facțiune: 69 Numarul de invoiri din aceasta luna: Prima Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: War Motivul invoirii: Nu pot ajunge la war pentru ca sunt plecat. Data învoiri: 15.12.2019 Alte precizări: -
 3. Cerere de co lider mai bună ca asta chiar ca nu am văzut,te sustin cu un mare PRO SUCCES
 4. Nume din joc : LegendMihai Level : 45 Rank in clan : 6 De ce doresti sa participi la event: Mai mult pentru distractie,banii nu sunt o prioritate. Alte mentiuni : Alune#Squad
 5. Inscriere Event Pentru toate informatile legate de event apasa aici. Pentru a intra in event trebuie sa faci o cerere dupa modelul urmator,cererea este postat in reply la topic. Nume din joc : Level : Rank in clan : De ce doresti sa participi la event: Alte mentiuni :
 6. Pe moment avem un numar suficient de Co-lideri dupa parerea mea,tot odata aplicația ta nu e prea serioasă,mai mult facuta la misto
 7. Nickname: LegendMihai Zile în facțiune: 12zile. Numarul de invoiri din aceasta luna: 1. Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: War. Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data învoiri: 20.10.2019 Alte precizări: Bafta la war!
 8. BIG PARTY Informatii despre event Pe data de 13.11.2019 se implinsec 100 de zile de la deschiderea clanului si se va organiza un eveniment in valoare de 100kk. Evenimentul consta intr-o cursa de la HQ la Chilliad pe un traseu ales de Lider. Pentru a participa trebuie sa faci o cerere aici , cei care nu fac cerere nu vor participa. Cererile se pot face pana pe data de 12/11/2019 Cei care nu vor respecta ruta vor fi descalificati. Ruta pentru cursa va fi aceasta:
 9. Inpsectia pe aici Iara e liniste Dati drumu la spam
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.