Jump to content

JohnMzq

Premium
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

4 Followers

About JohnMzq

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 01/14/1999

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  JohnMzq[]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  United-Kingdom - BlackPool.
 • Interests
  -

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. Nume: JohnMzq[] Ce rank trebuie sa primesti?:Rank 2 Cate zile ai in clan?: 21 de zile.
 2. Nume: JohnMzq[] Cine mi-a cerut dovada: NicuTL. Nick-ul celui caruia i-am acordat wanted: Este in Video. Dovada wanted: https://imgur.com/a/XTb6p4n
 3. Informatii legate de SA:MP:Nickname: JohnMzq[]Nick-uri anterioare: Kenz[0]r - xLD.Level: 51Ore jucate: 1183Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/FvgUgzmPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/AqV4oYBProfilul de pe panel (link): https://imgur.com/a/Yg159rHCateva realizari pe server/ forum: Consider ca nu m-am realizat cine stie ce. Doar prin faptul ca am cunoscut cateva persoane foarte de treaba si prin faptul FH-ului unde detin 2 ranks 5.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri, timpul nu-mi permite prea multe lucruri.De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan pentru ca, sunt anumite persoane pe care ii cunosc si vreau sa ma alatur lor. Iar a-2-lea motiv ar fii ca acest clan este remarcabil si foarte bine pus la punct.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Nu mai tin minte in ce clanuri am mai fost pe Black, dar am stat o perioada in King.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Pass.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? : Da, am verificat si nu ma aflu pe " Black list " .Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Hagoromo, Nicu, Joanna, Vrig si multi altii.Planuri de viitor pe server? : Acest lucru este privat.Informatii legate de viata reala:Prenume: JohnVarsta reala: 19 aniNationalitate: Romania.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salutare! Ma numesc John am varsta de 19 ani si sunt din Bacau. Locuiesc in afara tarii, mai exact in United Kingdom. Mi-am petrecut majoritatea timpului aici timp de 7 ani. Sunt o persoana rezonabila, tin la caterinca si multe altele pe care as dorii ca voi sa le aflati pe parcurs.Ce gen de muzica asculti? Rap - Hip-hop - Grime.Ce hobbyuri ai? : In timpul saptamanii merg la colegiul, vin destul de tarziu. Iar in weekend muncesc " As a security Guy " !Alte precizari? : Va multumesc de timpul acordat. Spor la joc
 4. Nick: JohnMzq[] Nick-uri anterioare: JohnMzq - KenZ[0]R (Ceva de genu') si xLd. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/JohnMzq[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/IDkedfw Level: 51 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu fac parte dintr-o factiune. Ore jucate: 1181 Warn-uri: Nu detin warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu pe acest cont. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut deoarece in acest clan sunt membri cum se cad. IRL: Prenume: John Vârstă reală: 19 Domiciliu: UK Biografie (minim 30 cuvinte): In aplicatia trecuta am spus ca nu prea imi place sa ma descriu, insa, o sa incerc. Deci, ma numesc John, am varsta de 19 ani. Sunt din Bacau dar locuiesc in afara, mai exact in United Kingdom. Stau aici de aproximativ 6-7 ani. Consider ca detin cei 7 ani de acasa, un simt al umorului dezvoltat dar adeseori imi pierd controlul asupra nervilor si fac prostii. Unii dintre voi ma cunosc, altii nu, insa cei care nu prea ma cunoasteti o sa ne stim pe parcurs. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi petrec timpul afara, la antrenamente, la colegiu sau la o gagicareala cu prietenii in pub-uri si tot asa. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Presupun ca serverul buGGed a scazut foarte mult din cauza playeriilor, iar din aceasta cauza am ajuns la un server. Sper ca pe parcursul acestei comunitati, sa-si mareasca puterile si sa devina ce-a fost odata. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Cat timp am fost in King acum cateva luni bune, era un clan foarte bine organizat, probabil inca este, membri care iti arata respectul fata de tine. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost scos din cauza inactivitatii mele doarece am fost plecat si nu am avut timp de SA;MP. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece majoritatea prietenilor cei care ma cunosc, fac parte din acest clan.
 5. Nick: JohnMzq Nick-uri anterioare: xLd. si inca ceva, nu mai tin minte. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/JohnMzq[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/IDkedfw Level: 51 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu detin nicio factiune momentan. Ore jucate: 1173 Warn-uri: Nu detin warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2017. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu pe acest cont. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: John Vârstă reală: 19 Domiciliu: UK Biografie (minim 30 cuvinte): Nu-mi place sa ma descriu singur, pare rau. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa-mi petrec timpul pe afara. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Presupun ca serverul buGGed a scazut foarte mult din cauza playeriilor, iar din aceasta cauza am ajuns la un server. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King este un clan bine organizat, am mai fost in acest clan luni bune. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost scos din cauza inactivitatii mele doarece am fost plecat si nu am avut timp de SA;MP. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece in acest clan ma simt mai bine.
 6. Astept sa pui link-ul LP-ului tau. ================================================================================= Ai un FH decent.
 7. Avand in vedere in ultimele 2 factiuni ai avut perioada mare de inactivitate, nu stiu ce sa zic. FH-ul este acceptabil, acum ramane decizia liderului.
 8. Nu ai un FH tocmai stralucit. Acumuleaza cel putin 100 de zile in factiunea din care faci parte si te asteptam cu alta aplicatie.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.