Jump to content

]Alm0stCrazY[

Premium
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About ]Alm0stCrazY[

 • Rank
  Homie
 • Birthday 01/23/2005

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  ]Alm0stCrazY[

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find ]Alm0stCrazY[

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: ]Alm0stCrazY[Interval orar preferat: Oricand. Reporter preferat: DeeaAlte precizări: Deea e cea mai tare!
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: ]Alm0stCrazY[Nickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 20:00 Reporter preferat: Deea Alte precizări: N-am.
 3. Nickname: ]Alm0stCrazY[ Rank: 5 Zile în factiune pentru care doresti prima: 150
 4. Super tare, multumim si noi pentru ca ne-ai dat ocazia de a face parte din echipa de testeri. :)
 5. Nickname: ]Alm0stCrazY[ Rank: 5 Zile în factiune pentru care doresti prima: 100
 6. La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie! Sa ai parte numai de bucurii si de tot ce iti doresti tu! Te pup 😘❤️ 

  1. Lexi

   Lexi

   ❤️ mersi frumos

 7. Nick: ]Alm0stCrazY[ Level: 44 Alte precizări: Dau doar cu Rolling. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Simplu Intervalul de timp în care sunteţi online: Oricand
 8. Sugestii case: #1: O limita mai mare de obiecte pe care le poti pune intr-o casa: Sa fim seriosi, cati dintre voi nu v-ati dori sa puneti mult mai multe obiecte in casa voastra? Ei bine, eu chiar imi doresc acest lucru. De aceea propun sa fie adaugata o limita mai mare de obiecte, in functie de tipul casei: -Small: 20 de obiecte (cum este si acum); -Medium: 30 de obiecte; -Big: 50 de obiecte; #2: Mai multe tipuri de mobila: Sa fie adaugate mai multe accesorii si mai multe tipuri de mobila: -Mobila de baie: cada, dus, closet, oglinda, dulapuri, chiuveta, etc. -Mobila de bucatarie: aragaz, frigider, etc. #3: Posibilitatea de a accesoriza curtea casei: La fiecare casa, sa-i poti modifica curtea (la casele care au curte) in urmatoarele moduri: - sa-i poti pune gard: sa ai la dispozitie mai multe tipuri de gard (gard de lemn, gard din plante, gard betonat); - sa-i poti pune diferite accesori: pitici de gradina, sa poti planta flori, copaci, sa-i poti pune lumini etc. #4: Popularea zonelor de tara cu case si biz-uri: ar ajuta foarte mult la popularea diferitelor zone de tara. Adaugarea unor apartamente: Aceasta cladire de langa Dealership sa fie transformata intr-un complex de apartamente: https://imgur.com/a/iSqvmFm Consider ca aceste sugestii ar aduce un plus serverului. @Shad0w, stiu ca iti este greu sa te ocupi de server, de update-uri, de intretinere, host, etc, dar ai putea sa-ti dai mai mult interesul in ceea ce privesc update-urile de pe server. Daca iti este greu cu scriptatul, invata pe cineva sau adu-l pe @Zooky. din nou. Bafta BuGGed!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.