Jump to content

iMPALA.

Premium
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

About iMPALA.

 • Rank
  Homie
 • Birthday 10/05/1997

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  iMPALA[]
 • Nick SA-MP White
  -
 • Nick SA-MP Black
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find Impala

Recent Profile Visitors

2,387 profile views
 1. Data viitoare respecta modelul de aplicatie, oriunde ai face o aplicatie fi atent la ce ti se cere in model(titlul sa fie corespunzator in cazul acestei aplicatii), cat despre FH? indeplinesti conditia cu lvl-ul, de la mine ai un:
 2. Nickname: Impala Rank: 6 Data war-urilor in care lipsesti: 13.11.2019 Motivul invoirii: Ma duc sa vand niste jante sper sa ma intorc pana la 20:00. Cate zile ai in factiune?: 14 Cate cereri ai mai facut luna aceasta?: Asta e a 3a cred. Alte precizari (obtional acest rand) : Multumesc!
 3. Nickname: Impala Rank: 6 Nick-ul celui pe care l-ai testat: Boby4 Testul din regulament (Trecut / Picat ) :Picat. Test Practic (obtional), ( Trecut / Picat ) :- Admis/Respins : Respins.
 4. Ma face lumea post hunter si am zis sa las asta aici: xGiqbYe.png

  Joined
  2016-02-13 23:35:24
  Mare pust hunter am fost si sunt, am vanat multa lume in decursul acestor ani. 
 5. Nickname pe server: ImpalaOre jucate: 1334De cat timp joci pe server: Din 2013 sau 2014.Varsta reala: 22 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mafia II, Fifa, dar mai rar.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat, momentan numai lucrez insa acum ceva timp eram angajat.Cea mai mare realizare pe bugged: Cred ca prieteni si pe locul 2 fosta functie de lider din The Italian Mafia.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa tin tot la fel peste 100 de zile si sa nu dezamagesc si desigur sa aduc cateva turfuri mafiei.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): In afara de lider unde am stat 169 de zile, am stat in The Rifa 72 days dar nu prea aveam timp de war-uri si de asta am iesit la rank 3.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 10 zile in Grove Street si am iesit deoarece YoungBlood ma demis pentru functia de lider.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic cu exceptia codatilor la war.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai avut si m-am descurcat cu aceasta functie, sunt matur si capabil sa tin piept acestei functii.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost banat in trecut pe alte conturi: 3/3 warning's, un cont l-am dat unui prieten si l-a banat pentru auto-kill, am luat banuri prin 2014-2016 pentru aimbot si no recoil dar mi-am dat seama ca nu ajuta la nimic cheat-urile si acum sunt curat de atunci.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: 72 de zile, am o parere buna, in mare parte eu am jucat numai in mafii deoarece raportul si prezenta la war se potrivesc cu ce imi place mie. Tot timpul am ales mafiile deoarece factiunele si departamentele nu mi se potrivesc, consider ca sunt plictisitoare pentru mine.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu am facut parte din departamente insa pot spune ca am o parere buna despre ele.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Din pacate numai retin cat timp am stat(am sters FH) dar stiu ca am fost in School Intructors SF, cred ca undeva pe la 30 days am stat acolo. Am o parere foarte buna despre factiunele pasnice deoarece ele ajuta playerii noi ai serverului sa intre mai usor si sa aiba un inceput intr-o factiune ele avand ca cerinte de lvl minim7.
 6. Nickname: Impala Rank: 6 Data war-urilor in care lipsesti: 10.11.2019 Motivul invoirii: Sunt in comisie la urna de vot am venit acasa sa mananc si sa arunc un ochi. Cate zile ai in factiune?: 11 Cate cereri ai mai facut luna aceasta?: Asta e a doua. Alte precizari (obtional acest rand) : Multumesc!
 7. Nickname: Impala Rank: 6 De la ce lipsesti? ( sedinta / war ) : war. Cate zile ai in factiune?: 5 Data sedintei /war-ului: 04.11.2019. Motivul invoirii: Sunt la meci joacă Craiova. Sper sa ajung.. Cate cererei ai facut luna asta? : 0
 8. 😃🔥

  1. azeSan

   azeSan

   muzica adevarata

 9.  

  73352349_1840920192718106_5562694375940554752_n.jpg🔥🙋🏻‍♂️

  1. WoZZie

   WoZZie

   Îmi place ce asculți, ai gusturi bune în calitate de muzică.

   PS: Eminem sau 2Pac?

  2. iMPALA.

   iMPALA.

   2Pac! Legends never die!😎

 10. Nickname: Impala Rank: 6 Nick-ul celui pe care l-ai testat: starutz Testul din regulament (Trecut / Picat ) : - Test Practic (obtional), ( Trecut / Picat ) : Picat Admis/Respins : Respins
 11. Stati pe facebook si da-ti focuri dar mai bine stati pe tocuri!

   

 12. Nickname: Impala Rank: 6 Nick-ul celui pe care l-ai testat: GabrielRO Testul din regulament (Trecut / Picat ) : Trecut Test Practic (obtional), ( Trecut / Picat ) : Trecut Admis/Respins : Admis
 13. Olla!🙋🏻‍♂️🔥

  1. AZTECA

   AZTECA

   opa cf

  2. iMPALA.

   iMPALA.

   Pe aki shi eu, tu?

  3. AZTECA

   AZTECA

   la un sampulet

 14. Nu te da si nu te da ca se rupa plapuma😂

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.