Jump to content

NEGATiWE

Premium
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

6 Followers

About NEGATiWE

 • Rank
  Buster
 • Birthday 01/05/2004

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  SocialDisease
 • Nick SA:MP Purple
  NEGATiWE

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focsani
 • Interests
  Boxing/MMA

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. ''Nu o să zic cât ești de prost, rămane secretul nostru''.  😮 

  ''Sunt un băiat respectuos d-aia oriunde mă duc pantofii Las loc de bună ziua și de du-te-m morții mă-tii'' 😛❤️  

   

  1. ProtecthX
  2. Navigante
  3. NEGATiWE

   NEGATiWE

   @Nevigante bosule du-te și te culcă.

 2. Stim toți că esti pe p*** ta, doar pentru că ești pielea pulii. 😛 

  ALAN - Panaramo ❤️ 

 3. NEGATiWE

  Bug

  Ba =))))))
 4. Nickname: NegatiweNick-uri anterioare: Nu am.Level: 12.Ore jucate: 143.Sanctiunile primite pe BLUE si PURPLE (poza cu sanctiunile de pe ambele servere): https://imgur.com/BZsUq5D Purple.Poza cu invitatia: https://imgur.com/GWu7NOW Profilul de pe panel (link BLUE si PURPLEhttps://purplepanel.bugged.ro/profile/NEGATiWECateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea a fost atunci cand am luat tester in School Instructors SF pe serverul White.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, Counter-Strike 1.6 si GTA San Andreas Multiplayer.De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan, deoarece este un clan plin de membri capabili.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, ultimul clan a fost The Republicans.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: N-am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat dar nu sunt pe Blacklist-ul acestui clan.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: MadaRa, Vlad.[], . Teo.Planuri de viitor pe server?Principalul meu obiectiv pe acest server este acela de a obține funcția tester sau helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: Alexe.Varsta reala: 17 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat cu simtul umorului, prietenos, amuzant si foarte intelegator. Consider ca sunt destul de matur pentru varsta pe care o am, imi place sa munces in echipa si sa colaborez cu persoanele din jurul meu. Ce gen de muzica asculti? Ascult aproape toate tipurile de muzica.Ce hobbyuri ai? Boxing-ul este singurul meu hobby.Alte precizari? Multumesc frumos pentru timpul acordat!
 5. Nickname pe server (+ anterioare): Negatiwe. De pe ce server esti(white/blue/black): White. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Focsani. Ore jucate: Am 138. L Evel: 12. Panoul profil L de cerneală: https://purplepanel.bugged.ro/profile/NEGATiWE Ce alte jocuri joci?: Counter Strike 1.6 si San Andreas Multiplayer. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost niciodata banat. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexe, am 17 ani și sunt din Focșani, sunt un tip cu simț al umorului, prietenos, amuzant și foarte înțelegător. Mă consider destul de matur pentru vârsta mea, îmi place să lucrez în echipă și să colaborez cu oamenii din jurul meu.  Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Momentan fac parte din San Fierro Police Department, am rank 2 si 33 days. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai facut parte din acest clan pe serverul White aveam numele Alexe, a fost o atmosfera placuta. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Deocamdata nu sunt, am facut parte din The Republicans. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Seyick, Walker, Vlad.[].
 6. Nickname: Negatiwe.. Zile în facțiune: 7 Numarul de invoiri din aceasta luna: 1 Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: war Motivul invoirii: nu sunt acasă. Data învoiri: 9.2.2020 Alte precizări: Succes la war-uri
 7. Nickname: xDerrek Rank: 2 Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: War. Data si ora invoirii: 10.05.2019 Motiv: Nu pot ajunge.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.