Jump to content

[A]Tasso

Premium
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

4 Followers

About [A]Tasso

 • Rank
  Buster
 • Birthday 01/19/2002

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiești
 • Interests
  Instagram: vladyy_19_

Recent Profile Visitors

457 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: TaSSoNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: La 13:00 Reporter preferat: FiT.
 2. Sugestie:Adaugare unor noi joburi de exemplu(uber),imbunatatirea joburilor actuale,adaugarea unor noi case,bussines-uri,noi questuri si multe alte sisteme ce pot ajuta la dezvoltarea serverului. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Ajuta la o dezvoltare rapida a serverului,mai multe obtiuni de a face bani si cresterea activitatii pe server.
 3. Nickname pe server (+ anterioare):Tasso,applyw0w(anterior). De pe ce server esti(white/blue/black):De pe blue. Varsta:17 ani. Localitate:Ploieşti. Ore jucate:655. Level:69. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/TaSSo Ce alte jocuri joci?:Joc doar SA:MP Ai fost banat vreodata?:Niciodata. Descrie-te pe scurt:Mă consider un băiat responsabil cu cei 7 ani de acasă,cu capul pe umeri,descurcăreț,pun foarte mare accent pe respect si seriozitate dar simțul umorului nu-mi lipseşte.Imi place să-mi fac noi prieteni si să-mi petrec timpul alături de ei. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am petrecut 123 de zile la rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu,sper să am aceasta ocazie. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Bineînteles. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Clanul actual este .Hatz,cel vechi eate The Vikings [X]. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Alessia..[],]Alm0stCrazY[,RIOS,xxxRvmsesion,[email protected],MaDaVSN.
 4. Nickname pe server (+ anterioare): applyw0w Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din orasul Ploiesti judetul Prahova. Ore jucate: 1077. Level: 40. Vechime pe server: Am o vechime de 4 ani. Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/appLyw0w Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc,ocazional CS:GO Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Prefer sa ies afara cu prietenii sa ma distrez alatur de ei,dar si statul pe SaMp ma relaxeaza. Descrie-te pe scurt: Sunt o fire modesta,cu cei 7 ani de acasa,daca imi doresc un lucru muncesc din greu prentru al obtine,incerc sa iau singur unele decizii fara a depinde de cineva si am simtul umorului in limita bunului simt,nu prea imi place sa ma descriu,îi las pe altii sa o faca. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 67 de zile,rank 5 in Taxi unde am primit si functia de tester. Ai mai fost in [A]?: Nu,dar poate am ocazia acum. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:La momentul actual in clanul ".Ak47". Cu cine te intelegi din clan?: RVMSES,in rest nu cunosc dar mi-ar face placere sa-i cunosc. De ce crezi ca meriti in clan?:Asta nu depinde de mine,eu cred ca merit o sansa deoarece sm calitatiile necesare clanului si pentru al ajuta cu ce imi sta in puteri. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care teintelegi:Sunt foarte multi,Thecr4zy,Alessia..[],[]AlmostCrazy[],Rixon si multi altii.
 5. Nickname: applyw0w Rank: 1 Cate zile ai in factiune?: 4 Ma invoiesc in ziua de: 22.02.2019 Motiv: Sunt plecat Precizari: Va multumesc
 6. Nick: applyw0w Level: 39 Intervalul de timp în care sunteţi online: 20:00-21:00 (simplu, dublu, triplu): simplu Tip (1 / 2 / 3 / 4): 1 Alte precizări: Multumesc
 7. nick: applyw0w Nivel: 39 Intervalul de timp în care sunteți online: 20:00-21:00 (simplu, dublu, triplu): simplu Sfat (1/2/3/4): 1 Alte precizări: astept raspuns
 8. Nick pe SA:MP: applyw0w Ore jucate: 980 Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/appLyw0w Nick-uri anterioare: Nu am avut. Sanctiuni recente: Nu am. De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2014. Ce jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP si ocazional CS:GO. Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am facut parte din clan. Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Tudor,JmeX,Uzzik.Dybala[],Zooky,Larisa. Nume in real: Vladimir Varsta: 17 ani. Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire sociabila,responsabila cu cei 7 ani de acasa,am o problema cu persoanele false,apreciez enorm buna purtare si sinceritatea unei persoane.Imi place sa ies afara cu prietenii,am ca pasiune fotbalul si invat la colegiul Lazar Edeleanu din Ploiesti,in rest nu imi place sa ma descriu,ii las pe altii sa o faca asa cum doresc ei si cum ma cunosc pe mine. Folosesti aplicatia Telegram?: Da. Folosesti aplicatia Discord?: Da.
 9. Nickname: applyw0w Rank: 1 Ma invoiesc de la War,Antrenament sau Sedinta?: War Data si ora invoirii: 28/01/2019 ora 20:00-22:00 Motiv: Sunt plecat
 10. Nickname: applyw0w Rank: 1 Ma invoiesc de la War, Antrenament sau Sedinta?: War Data si ora invoirii: 27/01/2019 ora 20:00-22:00 Motiv: Am o mica problema de sanatate care necesita repaus.
 11. Nickname: applyw0w Nick-ul celui cu care ai dat test: GoldeNBoy77 Modelul testului: 2 Numar de greseli(x/3): 1/3 Rezultat(Admis/Picat Admis Alte precizări: Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.