Jump to content

Shawn

Premium
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Shawn

 • Rank
  Lil' G

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Shawn

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3371 profile views
 1. Nickname: Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 43 Data în care lipsesc: 10.07.2020 De ce lipsesc: Nu imi merge calculatorul. Alte precizări: Multumesc.
 2. Nickname: Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 42 Data în care lipsesc: 09/07.2020 De ce lipsesc: Nu imi merge calculatorul. Alte precizări: Multumesc,
 3. Nickname : Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 41 Data în care lipsesc: 08.07.2020 De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Bafta la war
 4. Nickname : Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 40 Data în care lipsesc: 07.07.2020 De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Bafta la war.
 5. Nickname : Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 39 Data în care lipsesc: 06.07.2020 De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Bafta la war.
 6. Nickname : Shawn Rank: 2 Zile in factiune: 29 Data în care lipsesc: 26.06.2020 De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Bafta la war.
 7. Nickname: Shawn Rank: 2 Zile in factiune:15 Data în care lipsesc: 12.06.2020 De ce lipsesc: Am probleme cu Pc-ul. Alte precizări: Succes.
 8. Nickname: Shawn Rank: 1 Zile in factiune:11 Data în care lipsesc: 08.06.2020 De ce lipsesc: Am probleme cu Pc-ul. Alte precizări: Succes.
 9. Nickname: Shawn Rank: 1 Zile in factiune:10 Data în care lipsesc: 07.06.2020 De ce lipsesc: Am probleme cu Pc-ul. Alte precizări: Succes.
 10. Nickname: Shawn Rank: 1 Zile in factiune: 4. Data în care lipsesc: 01.06.2020 De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Mulțumesc! Succes la war!
 11. Nickname: Shawn Rank: 5. Numar-ul de zile in factiune: 100. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până când nu o să mai am timp. Alte precizări: Mulțumesc mult!
 12. Nickname pe server: ShawnOre jucate: 5254 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc de aproximativ 6 ani.Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Doar SA-MP joc momentan.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceul, sunt deja la o facultate de informatica.Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a fost atunci cand am primit functia de lider in factiunea Las Venturas Paramedic Department.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Doresc sa remodelez aceasta factiune sa creez un mediu mult mai placut pentru membri, fara injuraturi, fara spam, un ambient placut si relaxant pentru cea mai buna colaborare.Ai citit regulamentul liderilor?: Da.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in factiunea San Fierro Police Department, rank 5, 155 de zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in School Instructors SF, deoarece m-am lasat de samp.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic. totul e ok.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece sunt un baiat prietenos, cum se cade, ma adaptez usor situatiilor dificile, ma inteleg bine cu toti playerii de pe server.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu, niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat in Los Aztecas rank 2, 32 de zile, parerea mea despre mafii este una cea mai buna in primul rand tinand cont de scopul acestora pe server si datoria fiecarui membru fata de factiune.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department rank 5, 155 de zile, am o parere foarte buna despre organizarea acestei factiuni.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department rank 7, 96 de zile, am o parere buna despre factiunile pasnice, sunt un bun inceput pentru noii veniti pe server.
 13. Nume: Shawn Am dat testul cu: HiGHSPEED Data testului: 14.01.2020 Admis/Respins(Greseli - x/3) Respins (3/3)
 14. Nume: Shawn Am dat testul cu: skAtteN Data testului: 28.11.2019 Admis/Respins(Greseli - x/3) Admis(1/3)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.