Jump to content

izbasiulian

Premium
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About izbasiulian

 • Rank
  Buster
 • Birthday 08/21/2004

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  ModelShott

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republica Moldova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname pe server (+ anterioare): Gratilov_Lilian De pe ce server esti(white/blue/black): white Varsta: 18 ani. Localitate: Moldova - Chisinau Ore jucate: 978 Level: 36 Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/ModelShott Ce alte jocuri joci?: Momentan joc doar SA:MP Ai fost banat vreodata?: Nu. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la un suc, mai stau si pe bugged. Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in aceasta factiune ar fii o buna oportunitate sa imi fac cativa prieteni noi. Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru. Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt. Sper sa ne cunoastem mai bine, mult succes in continuare, faceti o treaba minunata Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: School Instructors LV Rank 5 - 54 zile Ai mai fost in [A]?: Nu Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost [HA] Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: R4ZZVAN, Shedan, Bullock, Dutceak, Kova, SMiGAL
 2. Nick-ul tau: EdisSonNNick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler Tipul licentei: Fly Dovezi cu testul (ss/ video): https://youtu.be/3lYETZlR334Alte precizari?: Nu am.
 3. Nick-ul tau: EdisSonNNick-ul celui care ti-a cerut testul: wEis Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://youtu.be/VGvRqXxur3cAlte precizari?: Nu am.
 4. Nick-ul tau: EdisSonNNick-ul celui care ti-a cerut testul: wEis Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Sper sa fie tot bine.
 5. Nickname pe server (+ anterioare): EdisSonN ( Hackers13 și CosSminN ). De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe serverul white. Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din Republica Moldova, Chisinau Ore jucate: 205 ore. Level: 19 Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/EdisSonN Ce alte jocuri joci?: Momentan joc doar SA:MP Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Edison, am varsta de 17 ani. Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ si receptiv.Sunt serios,generos si glumet unde este cazul, imi place sa imi fac prieteni noi si sa cunosc noi oameni. Sunt o persoana ascultatoare, cu cei 7 ani de acasa.De obicei las persoanele din jurul meu sa isi faca o parere despre mine,dar cam asa sunt eu,o persoana modesta.Sunt capabil sa ma integrez usor in orice grup si sa comunic cu membrii acestuia.Sunt foarte serios cand mi se supune o comanda, incercand cat mai mult posibil sa o indeplinesc.Imi asum greselile.Imi umplu timpul liber facand plimbari prin oras. O pasiune de a mea este mecanica auto. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am avansat in factiunea Paramedic Department cu rank 5 ( 50 zile ). Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Hells Angels [HA] Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: R4ZZVAN, Krew, BellaBia, Bobillho, SaDok.
 6. IG: Nick: EdisSonN Nick-uri anterioare: Nu am avut alte Nick-uri. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/EdisSonN Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/ZLZJaS1 Level: 18 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu sunt in factiune. Ore jucate: 173. Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2018. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, niciodata. IRL: Prenume: Edison. Vârstă reală: 17 ani. Domiciliu: Moldova, Chisinau. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la un suc, mai stau si pe bugged. Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in aceasta factiune ar fii o buna oportunitate sa imi fac cativa prieteni noi. Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru. Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt. Sper sa ne cunoastem mai bine, mult succes in continuare, faceti o treaba minunata. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cel mai mult sa merg la fotbal cu prietenii mei, intrucat practicarea amicala a acestui sport ma relaxeaza si ma linisteste,dar si sa ies cu prietenii in oras, sa stau la PC si sa ma plimb in natura de cate ori am ocazia pentru liniste deplina,dar si pentru descoperirea tarii noastre minunate. Descrie buGGed în câteva cuvinte: As putea spune una dintre cele mai mari comunitati de SA:MP din romania, daca nu cea mai mare, o comunitate bogata si intens populata, dar cel mai bine as putea spune dupa parerea mea cea mai bine lucrata comunitate, cu cel mai frumos gamemod si cu cele mai frumoase si bine alese update-uri, toate la vremea lor desigur. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan bine asezat la locul lui pe server, un clan cu membrii seriosi, dar cel mai important un clan cu istorie, intrucat a fost printre primele fondate pe comunitate. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece mi se pare unul dintre cele mai serioase clanuri de pe server, un clan cu istorie bogata, bine asezat la locul lui, dar si deoarece consider ca m-as intelege de minune cu toti membrii si as ajuta cu ce pot la o buna promovare a clanului in viitor.
 7. NU AM FH? NU VEZI BINE CRED....SCUZE...DAR DIN CLAN IES NU E O PROBLEMA AM RANK 5 IN PARAMEDIC LV UITE PE PANEL SA VEZI
 8. Nickname: EdisSonN Nume: Ma numesc Edison. Varsta: Am varsta de 17 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/RX3eKul Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/EdisSonN Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/aZ9nzmo Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la un suc, mai stau si pe bugged. Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in aceasta factiune ar fii o buna oportunitate sa imi fac cativa prieteni noi. Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru. Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt. Sper sa ne cunoastem mai bine, mult succes in continuare, faceti o treaba minunata. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece este un clan bine organizat cu niste membri devotati, si cu un leader perfect pentru acest clan. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul meu clan din care am facut parte este Hells Angels. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost banat niciodata. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite Nu am avut cu nimeni din clan conflicte. Cu cine te întelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu R4ZZVAN, e cel mai bun prieten al meu. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Nu sunt pe blacklist-ul clanului.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.