Jump to content

MiLLENiUM

Premium
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About MiLLENiUM

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  MiLLENiUM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republic of Moldova
 • Interests
  Never walk alone

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. Nickname: Millenium Nume: Numele meu real este Andrei. Varsta: Am varsta de 18 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/aBM8F2n Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/MiLLENiUM Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/BK4TVRw , cu siguranta pot sa spun ca e un LP dezastruos, dar totusi incerc sa ma corectez intr-un fel. Descriere (20 de cuvinte minim): Traiesc in Republica Moldova, am 18 ani. Activitatile mele zilnice sunt de a merge la universitate, sa ma vad cu familia, sa plec la antrenamente, sa ies afara cu prietenii, si deja in ultimul rand ma gandesc la SA:MP. Sunt foarte rabdator si comunicabil, stiu sa ies din anumite situatii prin metode psihologice si unicul minus care ii am, e ca sunt foarte iertator, si iert persoanele ce nu merita. Cam atat despre mine, daca intru in clan, o sa ma puteti afla prin diferite moduri! De ce vrei să intri in clan?: Vreau sa intru in clan, deoarece este un clan unit si cu reputatie mare pe server, este un clan cu membrii prietenosi, care sunt dedicati clanului si au stat un timp indelungat in clan, ani intregi, si nu uit si de lider si de co-lideri, care sunt foarte activi in general. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am avut onoarea sa intru aici inca. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan din care am facut parte este Several Lights al lui GUmBaLl. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut doar o data ban pe motiv de 3/3 warns, toate warnurile fiind primite pe motivul de cerere / dare mita. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Da, unica altercatie am avut-o cu Soloway, dar cred ca nu mai este in clan asa ca nu cred sa am probleme. Cu cine te întelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu mai multi fosti / actuali colegi din factiuni sau clanuri, ca de exemplu: SaDok, Robee, Diana, Adela, Adina, CatalinSimplu, Benis, MorningStar, Xiao, .Cristina. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Bineinteles. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat, nu sunt.
 2. Lasati-l ba in pace pe @Tibi sau @Shad0w, ziceti-le multumesc pentru ca va dau posibilitatea de a iesi putin la aer liber, de a comunica cu cineva, nu doar sa jucati non-stop SA:MP ca niste anti-sociali.

  1. evolgeniusKL

   evolgeniusKL

   imi place ca spui sa ii lasam in pace dar le dai pin pe forum :)))

 3. Bai baieti mai lasati SA:MP-ul in mama naibii, aveti sivoi o oarecare viata sociala, nu va ganditi doar la SA:MP sau cum sa intrati mai repede pe server. La voi cum e intocmit orarul zilnic? 

  1. 24/24 ore joc SA:MP

  2. 24/24 dorm.

 4. PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO! PRO!
 5. Nickname: Millenium Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 8.12.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 1, dar am venit. Motivul învoirii: Trebuie sa ajung la universitate pentru ceva important. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Nu sunt 100% că o să lipsesc, pot anula plecarea la universitate din unele motive că poate vin la war!
 6. Nickname: Millenium Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 4.12.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am făcut de când am intrat în mafie. Motivul învoirii: Trebuie sa ajung la universitate pentru ceva important. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Nu sunt 100% că o să lipsesc, pot anula plecarea la universitate din unele motivează că poate vin la war!
 7. Nablete ia dă-mi discord sa vorbim, știu deja că iau reject așa că, dă-mi discord
 8. IG: Nick: Millenium Nick-uri anterioare: Emper0r Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/MiLLENiUM Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/miEl6O9 (stiu ca am un LP urat, dar totul s-a produs din neatentie si mai mult incerc sa nu se repete). Level: Detin level 35. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in The Russian Mafia si detin rank 1, in care am intrat recent, dupa o perioada lunga de factiuni pasnice! Ore jucate: 1240 ore jucate. Warn-uri: 0/3 warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de 3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut ban pe motiv de 3/3 warns! Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Andrei. Vârstă reală: Am 18 ani. Domiciliu: Orhei, Republica Moldova. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana răbdătoare, sunt comunicabil și perseverent. Mă ocup cu 5 sporturi diferite și ceea ce este uimitor, găsesc timp și pentru SA:MP, și pentru învățătura, și pentru prietenii mei! Imi rezolv problemele intr-un mod diplomatic, fara a crea in acelasi timp alte probleme, cum o fac multi altii. Am simtul umorului, stiu cand sa fac glume si cand nu. Un singur defect care ma caracterizeaza, este ca sunt foarte iertator, si iert persoanele care nu merita asta (pentru mine a fi ''iertator'' e un defect). Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber citesc niste carti, joc SA:MP, invat pentru universitate, ies afara la plimbare sau plec la antrenamente. Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este cea mai buna comunitate de SA:MP din Romania, dupa parerea mea, cu toate ca a scazut in ultima peridoada (economia, activitatea), buGGed-ul este comunitatea de la care a inceput SA:MP-ul roman, dupa care au aparut alte servere, copiind totul de la buGGed. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Acest clan este unul dintre cele mai active si cele mai prietenoase, cred ca primul clan de pe server dupa The Legends (TL.). Are niste membri uniti si cu o reputatie inalta pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost in King.. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan pentru ca imi place comportamentul membrilor sai, care, in comparatie cu al meu este la un nivel foarte inalt, chiar recunosc asta. In al doilea rand, imi place pe ce Top al levelului / activitatii este amplasat.
 9. @eben28 răspunde pm te rog.

 10. Nu mai jucam azi samp? 

  😂

 11. Nickname: Millenium Serie bilet virtual: 990E-NKONSW
 12. ★ Nume real: Ma numesc Andrei. ★ Nickname pe server: Millenium ★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/MiLLENiUM ★ Varsta reala: Am varsta de 17 ani. ★ Realizari pe server: Nu cred ca m-am remarcat prin ceva, dar se vor face. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana normala, rabdatoare, stiu cum sa comunic cu oamenii si sa depasesc conflicte. Sunt o persoana schimbatoare, nu imi fac planuri pe ziua de maine stiind ca inca nu s-a terminat ziua de azi. Ma ocup cu un sport, restul 6 sporturi fiind doar hobby-uri. ★ Pe cine cunosti din clan?: Cunosc aproape tot clanul BurN. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe viitor as vrea sa intru in toate factiunile, sa vad cum este in toate. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): https://imgur.com/IC9h19C ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan unit si are un lider minunat, si alti co-lideri excelenti. ★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://imgur.com/cslyPzF
 13. Nick-ul tău: MiLLENiUM Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Charlton Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Boat. Alte precizări: .
 14. Nickname: MiLLENiUM Serie bilet virtual: 991A-KWTK2X
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.