Jump to content
In cursul zilei de joi, 21.11.2019, serverul va fi offline pentru cateva ore.

True_EmiL

Premium
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

True_EmiL last won the day on November 17

True_EmiL had the most liked content!

Community Reputation

365 Expert

About True_EmiL

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday February 11

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  EMiL

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania

Recent Profile Visitors

3,064 profile views
 1. Nickname tester: EMiLNickname candidat: ViraBtData (zz.ll.aaaa): 18.11.2019Admis / Respins: Admis
 2. Nickname tester: EMiLNickname candidat: Adi.Data (zz.ll.aaaa): 18.11.2019Admis / Respins: Respins
 3. Nickname tester: EMiLNickname candidat: Theodosius[]Data (zz.ll.aaaa): 18.11.2019Admis / Respins: Admis
 4. După atâția ani, Bugged rămâne în continuare numărul 1. Felicitări!
   

  sa-mp-798.png

 5. Perioada de aplicare pe forum s-a incheiat. Pentru a te alatura clanului, te rugam sa cauti un membru din conducerea acestuia pe server. Aplicatiile se mai pot face doar prin PM sau direct pe server. Succes tuturor ce doresc sa se alature clanului Hells Angels.
 6. Va reamintesc ca cei ce doriti sa va alaturati clanului Hells Angels o puteti face printr-o simpla aplicatie pe forum(link aplicatii).
  De asemenea, cel mai asteptat event, biletul virtual, a fost redeschis! Detalii aici.

 7. Va reamintesc ca cei ce doriti sa va alaturati clanului Hells Angels o puteti face printr-o simpla aplicatie pe forum(link aplicatii). In continuare bonusul de $100.000.000 este activ.

  De asemenea, cel mai asteptat event, biletul virtual, a fost redeschis! Detalii aici.

  Iar, cei ce considerati, ma puteti vota la aceste alegeri. Succes tuturor!

 8. Va reamintesc ca cei ce doriti sa va alaturati clanului Hells Angels o puteti face printr-o simpla aplicatie pe forum(link aplicatii). In continuare bonusul de $100.000.000 este activ.

  De asemenea, cel mai asteptat event, biletul virtual, a fost redeschis! Detalii aici.

 9. Va reamintesc ca cei ce doriti sa va alaturati clanului Hells Angels o puteti face printr-o simpla aplicatie pe forum(link aplicatii). In continuare bonusul de $100.000.000 este activ.

  De asemenea, cel mai asteptat event, biletul virtual, a fost redeschis! Detalii aici.

 10. Biletul virtual a fost redeschis. Succes tuturor!
  Link: click aici.

 11. Toti cei ce vor fi acceptati in urmatoarea perioada in [HA] vor primi 100kk ajutor din partea clanului:
  Pentru aplicatii: click aici.

  Succes tuturor!

  1. AZTECA

   AZTECA

   Emil economia Bugged.

 12. Aplicații Hells Angels "Alone we can do so little, together we can do so much." Model aplicație Nume pe server: Link profil panel: Faci parte dintr-o facțiune? Dacă da, cum se numește și ce rank deții în ea?: Poză profil last 7⁽¹⁾: Poză Last Punish⁽²⁾: Ai mai făcut parte din Hells Angels pe contul acesta? Dar de pe alte conturi?: ⁽¹⁾ si ⁽²⁾ Pozele pot fi trimise si prin PM. Acestea trebuiesc făcute obligatoriu de pe telefon (screenshot la ecran)! Ce ne interesează să vedem în poze? În prima poză, trebuie să se vadă clar câte ore aveți în ultimele 7 zile jucate, împreună cu skill-ul de la joburi. Restul poate fi blurat. În cea de-a doua este important să se vadă cele mai recente sancțiuni (în cazul în care există mai multe). Model de postare poze: click. Ce se întâmplă când bonusul este activ? Când bonusul este activ, fiecare player ce este acceptat în perioada acestuia beneficiază de un ajutor de bun venit în valoare de $100.000.000! Bonusul se va acorda în doua tranșe: $50.000.000 la intrarea în clan si $50.000.000 în momentul în care ajungeți la rank 2. Pentru a vă primi bonusul, trebuie să îl contactați în joc pe EMiL. Bonusul se poate primi doar în primele 48 de ore de la intrarea în clan, în perioada în care acesta este activ. Acesta va produce efecte începând cu 06.11.2019 si nu este retroactiv. Alte informații utile Căutăm în principal jucători activi. Așadar, daca ești activ, ai o șansă destul de mare să fii acceptat. Toți cei care intră în clan pentru a primi cei $50.000.000, apoi ies în perioada celor 14 zile folosind [/quitclan], vor fi trecuți pe un blacklist intern, iar șansa lor de a reveni în clan va fi aproape nulă (decizie la discreția conducerii). Membrii din clan ce vor să lase pro/contra, se pot folosi de ajutorul reacțiilor ( De exemplu: UpVote pentru Pro si Sad pentru Contra ). Orice alt mesaj ce nu are legătură cu aplicarea pentru alăturarea în clan va fi șters, inclusiv mesaje de genul Pro/Contra (pentru asta se pot folosi reacțiile). Înainte de a aplica va trebui să dați "Join Club" pe forum. După acceptarea în clan, trebuie să contactați un membru din conducerea clanului pentru a primi invite. Membrii din clan ce ies din acesta doar pentru a aplica pe forum în perioada activă a bonusului, vor fi trecuți pe un blacklist intern, iar șansa acestora de a reveni în clan va fi aproape nulă. Câteva beneficii ca membru în Hells Angels: cele mai mari salarii săptămânale, event-uri pe joc aproape zilnic, event-uri exclusiv adresate membrilor Hells Angels pe forum, o comunitate de playeri activi, ș.a.m.d. Status bonus: Inactiv. Perioade in care bonusul a fost activ: 06.11.2019 - 12.11.2019 (ora 19:00).
 13. Incepand cu data de 06.11.2019 se poate intra in clan doar pe bază de aplicație. Orice co-lider ce invită jucători in clan, fără o aplicație, si fără ca aceasta sa fie acceptată, riscă să primească rank down.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.