Jump to content

Danielpopadiuc

Premium
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Danielpopadiuc

 • Rank
  Buster
 • Birthday 07/25/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  M4Speed
 • Nick SA-MP White
  --
 • Nick SA-MP Black
  --

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova. /find M4Speed
 • Interests
  SA:MP.

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Nickname: . M4Speed Rank: 4. Zile in factiune: 42. Data în care lipsesc: 13.11.2019. De ce lipsesc: Sunt plecat pe vreo 30 de minute. Alte precizări: Succes.
 2. Nickname: M4Speed Rank: 3 Zile in factiune: 35. Data în care lipsesc: 06.11.2019 De ce lipsesc: Probleme tehnice. Alte precizări: Succes la War !
 3. Nickname: M4SpeedNick-uri anterioare: Danupro$$.Level: Am momentan level 48.Ore jucate: Am 1439 ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/NiEeavuPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/9WbvQUqProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4SpeedCateva realizari pe server/ forum: x3 Rank 5 in factiuni. Tester in Mafia Los Vagos.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece imi doresc mult acest lucru. Am multi prieteni in acest clan minunat!Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din clanul [Hells Angells], [Never Back], [Hatz. Family] si altele dar la moment nu le mai tin minte.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost niciodata desi imi doresc sa intru in aceasta.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: 1. Alphers. 2. Dimanu 3. SMIGAL 4. Vassago si multi altii.Planuri de viitor pe server? Imi doresc mult functia de helper al aceste comunitati.Informatii legate de viata reala:Prenume: Daniel.Varsta reala: Am varsta de 17 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Daniel, am varsta de 17 ani si sunt un baiat calm, amuzant si prietenos. Imi place sa fac treaba ca la carte, imi place mult lucrul in echipa. Sunt un tip social, ma acomodez repede intr-un colectiv.Ce gen de muzica asculti? Ascult tot felul de muzica, toate imi plac.Ce hobbyuri ai? Practic VolleyBall-ul.Alte precizari? Multumesc pentru sansa acordata.
 4. Nickname: M4Speed Rank: 2 Zile in factiune: 25. Data în care lipsesc: 27.10.2019 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la War !
 5. Nickname pe server: M4SpeedLink panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4SpeedOre jucate: La momentul de fata detin 1,373 ore jucate.De cat timp joci pe server: 14/11/2018.Varsta reala: Am varsta de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar SA:MP.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Odata cu absolvirea liceului si examenului maturitatii as dori sa urmez o facultate in domeniul IT-ului care imi va putea aduce o cariera frumoasa si plina de realizari. Dupa ce ma voi realiza pe plan profesional, mi-as dori sa-mi intemeiez o familie, cu care imi voi impartasi dragostea, reusitele, dar si esecurile. Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a mea de pe acest server sunt prietenii si functia de tester intr-o mafie.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Fata de alti lideri voi incerca sa fiu un lider cat mai activ si comunicativ cu membri mafiei. De asemenea voi avea grija cum voi actiona in cazul in care un membru nu respecta regulamentul factiunii. Ai citit regulamentul liderilor?: Bineinteles. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in ' Paramedic Departament ', Rank 5 si 59 de zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in ' Los Vagos '. Am parasit-o deoarece am vrut sa incerc ceva nou.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nu ma deranjeaza nimic deoarece serverul este perfect.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Eu cred ca ma voi descurca ca Lider fiindca am experienta necesara pentru aceasta functie, stiu sa conduc membrii unei mafii si nu in ultimul rand cunosc bine regulamentul liderilor.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Nu am fost banat niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat in Los Vagos avand Rank 5 si 52 de zile acumulate in ea. Sunt cele mai fascinante factiuni de pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult am stat in ' National Guard ' avand Rank 5 si 101 de zile. Sincer sa spun mie mi-a placut. Am o parere foarte buna despre departamente. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat in Paramedic Departament avand Rank 5 si 59 de zile si parerea mea este una buna deoarece cu ele iti incepi un Faction History cat mai bun.
 6. Nickname: M4Speed Rank: 1 Zile in factiune: 4 Data în care lipsesc: 06.10.2019 De ce lipsesc:Sunt plecat. Alte precizări: Va multumesc! Bafta la war
 7. Nickname: M4Speed Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4Speed
 8. e test ba =)))

   

 9. Nickname: M4SpeedLink profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4Speed
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.