Jump to content

M4Speed.

Premium
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About M4Speed.

 • Rank
  Gangsta
 • Birthday 07/25/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  M4Speed
 • Nick SA:MP Purple
  M4Speed

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find M4Speed
 • Interests
  Sport.

Recent Profile Visitors

1125 profile views
 1. Nickname: M4Speed Rank: 2 Zile in factiune: 23. Data în care lipsesc: 01/06/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 2. Nickname: M4SpeedLink profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4Speed Aprobat!
 3. Nickname: M4Speed Rank: 2 Zile in factiune: 20 Data în care lipsesc: 29/05/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 4. Nickname: M4Speed Rank: 2 Zile in factiune: 18. Data în care lipsesc: 27/05/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 5. IG: Nick: M4Speed Nick-uri anterioare: Danupro$$ Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4Speed Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/NbsYLmE Level: 55. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Mă aflu în 'Grove Street', Rank 2. Ore jucate: 1940 de ore jucate. Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 2 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Pe blue nu am primit niciodata 'Ban', doar pe serverul purple pe motiv necooperare (TW). Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodată. IRL: Prenume: Daniel. Vârstă reală: Am varsta de 17 ani. Domiciliu: Republica Moldova. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Daniel, am varsta de 17 ani. Sunt un baiat glumeț, sincer, responsabil și imi place să ajut mereu cu orice pot. Nu imi place să fiu mințit și calitatea pe care o admir la ceilalti este sinceritatea. Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber îmi place să mă joc Volley-Ball și să stau cu prietenii la o bere. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este comunitatea mea preferată de SA:MP pe care am jucat cel mai mult timp. Îmi plac jucătorii din această comunitate deoarece se ajută între ei. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membri serioși, de treabă, și cu un conducător de nota 10. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu fost niciodata în clanul acesta. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează. De ce dorești să te alături acestui clan?: Vreau să mă alătur acestui clan deoarece atmosfera este una primitoare și acompaniată de membri săritori la nevoie.
 6. Nickname: M4Speed Rank: 2 Zile in factiune: 16. Data în care lipsesc: 25/05/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 7. Nickname: M4Speed Rank: 1 Zile in factiune: 13. Data în care lipsesc: 22/05/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 8. Nickname: M4Speed Rank: 1 Zile in factiune: 9. Data în care lipsesc: 18/05/2020 De ce lipsesc: Sunt plecat. Alte precizări: Succes la war.
 9. Nickname: M4SpeedNick-uri anterioare: Danupro$$Level: 54.Ore jucate: 1912.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/NbsYLmEPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/n85LRAaProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/M4SpeedCateva realizari pe server/ forum: Nu cred ca am pana la momentul de fata o realizare pe acest server, dar pot spune ca prietenii pe care i-am facut aici pentru mine sunt o realizare.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost si am multi prieteni in el!Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Hatz. Family, .Yakuza Family, Real World si altele.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am fost demis din clan deoarece am primit functia de Leader pe server-ul Purple.Bugged.ro, dar acum am revenit aici.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece STAFF-ul clanului este de nota 10 si membrii acesteia la fel!Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: AwpKing, ADRiS, RaresM, Denisa., Rey.Mysterio, Makena si multi altii!Planuri de viitor pe server? Nu am inca planuri, dar daca voi avea sansa la o functie pe server cu siguranta o voi accepta.Informatii legate de viata reala:Prenume: Daniel.Varsta reala: 17 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt on baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simț al umorului bine dezvlotat. Cel puțin asa ma caracterizeaza prietenii mei. Ma integrez foarte repede in noi colective si incerc sa-mi fac prietenii oriunde. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care vreau sa-l fac. Sunt calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gadesc fiecare lucru la rece. Imi place sa ofer respectul meu tuturor persoanelor pentru a ma intelege cu toti cat mai bine si pentru a arata ca sunt un om amabil, serios in care te poti increde si un om cu capul pe umeri.Ce gen de muzica asculti? Toate genurile.Ce hobbyuri ai? Practic VolleyBall-ul.Alte precizari? Nimic, multumesc!
 10. cine p*** mea ti a dat tie lider nu știu 

  1. Show previous comments  3 more
  2. SaLi47

   SaLi47

   ba urecheatule iar comentezi? copil prost neauzit te crezi mare mafiot ca iti tot pui 1337 in nume si nici nu stii ce înseamnă, si ce ss zic eboy nu am parul mare prăjitule

  3. SaLi47

   SaLi47

   Si n am comentat de aspectul lui, sunt convins cum arata daca a folosit cacbot😂

  4. Cipri

   Cipri

   1.ia zi mi tu un cont unde am 1337 in nume

   2.n a zis nineni ca ai comentat stai tu calm ca atunci cand tu cerseai tester sau colider nu te gandeai ca o sa ajunga el lider

 11. Nickname: M4Speed Nickname-ul celui sancţionat: Mar1us Sancţiune (Mustrare Verbala|Faction Warn|Demitere|Amenda): Mustrare Verbala. Motiv: Limbaj vulgar. Dovezi: https://purplepanel.bugged.ro/complaint/view/1242733
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.