Jump to content

FrotiGh

Premium
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About FrotiGh

 • Rank
  Buster

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  FROTI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: FROTI.JustBeautiful Nume: Iustin. Varsta: 15 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/a64wGox Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FROTI.JustBeautiful Screenshot LP (last punish):https://youtu.be/1pUy2ylDans Descriere (20 de cuvinte minim): Salut, mă numesc Iustin, am varsta de 15 ani si locuiesc in Constanta, sunt o fire responsabila, comunicativa am multe pasiuni și sunt foarte implicat in ceea ce fac. Imi place sa duc lucrurile bune la sfarsit orice ar fi, imi place sportul in special fotbalul. Nu judec un om fara sa am argumente clare ca mi-ar fi facut ceva. Sunt un baiat la locul lui si de treaba. Am simtul umorului știu de gluma și nu ma atac la glume facute pe seama mea. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece mi se pare un clan bine pus la punct, este super frumos, membri clanului stiu sa se comporte, sunt prietenosi si amuzanti. Este un clan in care nu am apucat sa ma bucur alaturi de membri dar sper ca o voi face. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost acolo. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Hells Angels timp de 350 de zile. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Nu nu am nici o altercatie. Cu cine te întelegi din clan?: Sincer, nu am apucat sa cunosc inca membri clanului. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Ddesigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Desigur. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, nu sunt.
 2. Nickname pe server (+ anterioare): FROTI.JustBeautiful am avut mai multe nume anterioare cum ar fi: FROTI, FROTI.HellsAngels, FrotiGh. De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: Am vârsta minunată de 15 ani. Localitate: Sunt din județul Constanța. Ore jucate: Am 915 ore jucate. Level: 33. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FROTI.JustBeautiful Ce alte jocuri joci?: Mai mă joc PUBG, Call Of Duty, FIVE M, Raft și multe altele. Dar preferatul meu rămâne SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu. Descrie-te pe scurt:Salut, ma numesc Iustin, am varsta de 15 ani si locuiesc în Constanța sunt o fire responsabila, comunicativa, sincera si imi place sa duc un lucru la bun sfarsit. Imi place sportul, in special fotbalul și handball-ul. Imi place sa fiu inconjurat de oameni sinceri si prietenosi. Îmi place să mă perfecționez în tot ceea ce fac. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat în facțiunea School Instructors SF (S.I SF) și am avut rank 5 și 49 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am făcut parte din clanul Hells Angels timp de 350 zile. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Zen, Unstoppable, Ana.MB, KR0K0. și mulți alții. Start new topic Mark forum as read SORT BY 1 2 3 4 5 6
 3. Nick-ul tau: FROTI.JustBeautifulNick-ul celui care ti-a cerut testul: DiRONSS-uri cu testul: Alte precizari?: .
 4. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels. Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler. SS-uri cu testul: Alte precizari: Sper sa fie bine.
 5. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: DiRONSS-uri cu testul: https://youtu.be/HV2gHVwI4SIAlte precizari?: Sper să fie bine.
 6. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler.SS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper să fie bine.
 7. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler.SS-uri cu testul: https://www.youtube.com/watch?v=6jXgo5CdmisAlte precizari?: Sper sa fie bine.
 8. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler.SS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper sa fie bine.
 9. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Riddler.SS-uri cu testul: https://www.youtube.com/watch?v=QA-F5UXRjVwAlte precizari?: Sper sa fie bine.
 10. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: DiRONSS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper sa fie bine.
 11. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: DiRONSS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper sa fie bine.
 12. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: AdiSS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper ca e bine.
 13. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: Petru. Video-uri cu testul: Alte precizari?: Sper sa fie bine.
 14. Nick-ul tau: FROTI.HellsAngels.Nick-ul celui care ti-a cerut testul: DiRONSS-uri cu testul: Alte precizari?: Sper ca e bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.