Jump to content

Mugur69

Premium
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Mugur69

 • Rank
  Homie
 • Birthday 01/08/2002

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Biberon

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau
 • Interests
  Fete bune.

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: Mugur69Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 22:05 Reporter preferat: Ex3Alte precizări:
 2. Nickname: ..Andrey.. Numar ales: 10
 3. Nickname pe server: BiberonLink panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/BiBERONOre jucate: Am 1833 ore jucate in acest moment.De cat timp joci pe server: Joc pe acest server din data de 2.02.2019.Varsta reala: Am varsta de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc foarte rar CS:GO, dar jocul meu preferat ramane SA:MP-ul.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi sustine examenul de bacalaureat, apoi voi continua studiile la o facultate, nu m-am decis inca.Cea mai mare realizare pe bugged: Numarul de ore jucate si prieteniile legate pe server.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa acord sanse tuturor si sa maresc activitatea factiunii.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am petrecut 85 de zile in Taxi SF, de unde am iesit cu rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am star 28 de zile in FBI, am fost demis pe motivul "wipe".Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Ma deranjeaza persoanele ce folosesc cheat-uri si nu se ocupa nimeni de ele.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece detin experienta necesara pentru a ma descurca.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am avut ban pe un alt cont, numele fiind, "andreiii1234" si am avut ban pentru acumulare 3/3 warns si moduri interzise, am banat acest cont deoarece nu-mi mai pasa de el si pentru ca m-am apucat de acesta.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat 42 days in SF Bikers, am o parere buna, atat timp cat membrii mafiilor nu folosesc cheat-uri.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat 28 days in FBI, parerea mea este ca departamentele au o activitate sporita cu membrii exemplari pe acest server.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 85 days in Taxi San Fierro, am o parere foarte buna din orice punct de vedere, activitate mare si membrii constiinciosi.
 4. Kick is now the leader of faction Los Vagos.
 5. AwpKING is now the leader of faction Taxi San Fierro. PRO!❤
 6. Nickname pe server: Mugur69Ore jucate: Am 1802 ore jucate in acest moment.De cat timp joci pe server: Joc dr pe data de 2.02.2019.Varsta reala: Am varsta de 17 ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc rareori CS:GO.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi sustine examenul de bacalaureat, apoi ma voi inscrie la o facultate care sa ma ajute pe viitor.Cea mai mare realizare pe bugged: Numarul de ore jucate, consider eu.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fiu cat mai activ, sa nu tin cont de prietenii in acordarea sanctiunilor si sa acord sanse tuturor.Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in Taxi SF, unde am acumulat 85 de zile si rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat 28 de zile in FBI, fiind scos pe motivul "wipe".Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic, deocamdata.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am petrecut in deajuns de multe zile intr-o factiune de acest gen.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: N-am fost banat niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am acumulat 42 days in SF Bikers, m-am simtit bine si am o parere buna, atat timp cat membrii joaca legit.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat 28 days in FBI, sunt de parere ca e distractiv sa alergi dupa cei cu wanted, de aceea am aplicat din nou intr-un departament.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat 85 days in Taxi SF, aici m-am simtit cel mai bine si am o parere la fel de buna.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.