Jump to content

Daniel27

Premium
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Daniel27

 • Rank
  Buster
 • Birthday 05/27/1995

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Dani

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dindesti

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. gg asta ii bun si in pd cand cineva se ascunde in casa
 2. si link de download unde?
 3. Ggg ai descarcat de pe moduri.ro si ai bagat aici
 4. Dupa un relog creste ai avut desync. Si poza se face cu Tasta F8 nu cu telefonul ca nu se vede data si ora nici vehiculul condus.
 5.  

  1. iammihai47

   iammihai47

   xD, ti-ai pierdut sansele deja

 6. Nickname pe server: DaniOre jucate: 3366 ore.De cat timp joci pe server: Joc din 31. Ianuarie. 2018Varsta reala: Am varsta de 24 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc uneori Cs 1.6 Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat doar 10. Momentan sunt angajat la o firma de calculatoare.Cea mai mare realizare pe bugged: Averea, prietenii, faction history si fost tester F.B.ICe ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Incerc sa nu fac greseli si sa le acord sanse la playeri ca sa intre intr-o factiune.Ai citit regulamentul liderilor?: Da am citit pentru ca am mai vrut sa ajung la lider.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am stat in Federal Bureau of Investigations 250 zile si rank 5.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat in Taxi LS 20 zile si rank 2.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Cand pica serverul din cauza hostului uneori.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am citit regulamentul liderilor si stiu si regulamentu de la departamente din cap.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am fost banat in 2019 Fraudare raport pentru ca am avut o parola slaba si mi-a fost spart contul dar am recuperat parola si nu am fost scos din factiune ca am cumparat unban.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Nu imi place in mafie am jucat de pe un cont mic in mafie dar mi se pare ca sunt prea multi codati.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: In total am stat 410 zile in departamente. Departamentele sunt cele mai dorite de playeri si e si cel mai bun de pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat intotal 83 zile si momentan sunt in factiune pasnica. Factiunile pasnice sunt cele mai usoare de pe server pentru playeri incepatori si pentru cei care nu vor sa se chinuie cu raportul.
 7. De revelion, la ora 00:00 tare obsedat de samp trebuie sa fii ca sa stai pe samp
 8. Salut Kristyan imi poti sa imi dai un link de la chat id?
 9. poti sa dai alt link sa zicem medifire sau share ca asta de pe girl nu merge
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.