Jump to content

IoNuTz_R7

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About IoNuTz_R7

 • Rank
  Buster

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  NeliOfficial

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IoNuTz_R7 received a warn from Astriel, reason: C-bug / C-shot [complaint:1206519]
 2. IG: Nick: IoNuTz_R7 Nick-uri anterioare: NeliOfficial Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/IoNuTz_R7 Sancțiuni (poză panel): Nu pot face deoarece sunt dupa Laptop Level: 53 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea National Guard si detin rank 5. Ore jucate: 1562 Warn-uri: 1/3pentru c-bug. De cât timp joci SA:MP?: 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am luat ban acum mult timppentru acumulare 3/3 warns. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Ionut Claudiu. Vârstă reală: 15. Domiciliu: Targoviste. Biografie (minim 30 cuvinte): Pot spune despre mine ca sunt o persoana calma si cu simtul umorului mie imi place sa ma joc pe PC dar si sa ies pe afara cu prietenii la un fotball sau la un Tennis, Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc pe PC si sa ies pe afara cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pot spune ca cumunitatea BuGGed este cea mai mare cumunitate din Romania si ca aceasta comunitate estea cea mai buna din punctul meu de vedere. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este un clan cu un lider capabil si cu capul pe umeri care stie ce are de facut si este sociabil si responsabil in tot ce face. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul King. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece are un lider matur,sociabil si cu capul pe umeri.
 3. IG: Nick: NeliOfficial Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/NeliOfficial Sancțiuni (poză panel): Nu pot deoarece sunt pe PC. Level: 50. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea National Guard si detin rank 5. Ore jucate: 1421. Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Ionut. Vârstă reală: 15. Domiciliu: Targoviste. Biografie (minim 30 cuvinte): In primul rand vreau sa ma prezint. Numele meu este Ionut am varsta de 15 ani si locuiesc in Targoviste, sunt o persoana calma si cu simtul umorului imi place sa fac glume dar cu masura si nu imi place sa fiu vorbit pe la spate. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies pe afara cu prietenii si sa ma joc SAMP Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pot spune ca BuGGed este cea mai mare comunitate din romania si cu un conducator foarte bine organizat. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanuk King este un clan cu potential si cu simtul umorului, are un lider capabil si cu cei 7 ani de acasa si cu niste membri de treaba. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece nu am mai fost niciodata in acest clan si imi place organizatia acestuia.
 4. IG: Nick: NeliOfficial Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/NeliOfficial Sancțiuni (poză panel): Nu pot face ScreenShot deoarece sunt pe Laptop. Level: 50. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in National Guard si detin Rank 5. Ore jucate: 1562 Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: De 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da pentru acumulare a 3/3 Warns. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Ionut Vârstă reală: 15. Domiciliu: Targoviste. Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Ionut am varsta de 15 ani si locuiesc in targoviste pot spune ca sunt un baiat calm si cu simtul umorului imi place sa fac glume dar cu limita si imi place sa petrec timpul liber cu prietenii mei. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies pe asfara cu prietenii si sa ma joc SA:MP Descrie buGGed în câteva cuvinte: Pot spune din punctul meu de vedere ca BuGGed este cea mai mare comunitate din Romania. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King este un clan cu oameni respectosi cei 7 ani de acasa si cu un lider capabil. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu,nu am mai fost in clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este un clan cu potential si cu un lider cu capul pe umeri.
 5. De ce a picat serveru?

 6. Cand se baga questul 9?

 7. Ce are serverul de nu merge?

 8. Nick pe server: NeliOfficial. Level: 45. Preţ: 400,000,000$ negociabil. Alte detalii: Astept sms cu oferta voastra.
 9. IG: Nick: NeliOfficial. Nick-uri anterioare: Sobieski. Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/NeliOfficial Sancțiuni (poză panel): Nu am sanctiuni. Level: 45. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea National Guard si detin rank 3. Ore jucate: 1057, Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Joc samp de 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da am avut ban pentru acumulare 3/3 warns. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Ionut. Vârstă reală: 15. Domiciliu: Targoviste. Biografie (minim 30 cuvinte): Pot spune ca ma numesc Ionut am varsta de 15 ani si locuiesc in Targoviste imi place sa imi fac prieteni noi si sa nu ma cert cu nimeni. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc pe PC si sa ma plimb cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este o cumunitate de SA:MP cea mai mare comunitate din lume si este o comunitare cu un scripter si admini de treaba . CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan foarte frumos cu un lider de treaba si cu cei 7 ani de acasa. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan. Pentru ca este cel mai bun clan dupa server.
 10. baga si gftboxu?

 11. PRO! Meriti functia esti un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa Succes sper sa iei Leader.
 12. Ba cand se face fuziunea aia cu white si black?

  Ca astept sa se baga si gitu si summer quest.

   

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.