Jump to content

Kasadya

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Kasadya

 • Rank
  Buster

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sugestie: Sa se revina la vechiul sistem de reclamatii. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai noul sistem cu 60 de minute intre reclamatii si maxim 3 reclamatii /24 ore este aiurea. Inteleg ca schimbarea a fost sa se elimine post hunterii , mai ales prin taxi, dar in rest strica jocul.Majoritatea fac post pentru ca unii jucatori injura sau fac DM pe ei, si apoi cand se intampla ceva cu unu din o factiune , ala nu va fi sanctionat pentru ca ai deja 3/3 reclamatii pe zi, si dupa poate sa faca pd u DM la greu pe tine ca nu le poti face reclamatii. Este un mare turn off pentru jucatori.
 2. Kasadya

  Bug Skill

  Este in dreptul "points for rank up" deci ai nevoie sa pariezi atatia bani pentru a creste in skill la bronze 2, apoi tot asa, singurul "bug" ar fi ca acolo nu trebuie sa scrie gambled
 3. E greu sa realizezi ca bronze 3 il ai la job "Fisherman"?.....
 4. Sugestie: Modificari factiuni. Deja e prea mult favoritism si se intra pe pile si mai ales daca cineva ia lider isi suna rapid un prieten sa aplice si ii da co lider in 10 minute , chiar daca persoana nu are nici 1 zi in factiunea aceea. Propun ca, co liderul sa aiba minim 30 de zile in factiunea actuala cand se alege . Si propun ca numarul de zile maxim in o factiune sa fie de 100 de zile iar pentru lider si co lider sa fie de 300 de zile. Deja sunt pre multe persoane care au mult peste 100 de zile si tot stau in factiuni. Daca ar fi numarul maxim de 100 de zile , atunci ar fi mai multe persoane cu sanse sa fie intr o factiune , FH urile ar fi mai complexe . Din 700 de jucatori cati sunt maxim intr o zi , factiunile au aceeasi jucatori de luni de zile si restul sunt pe /sleep ca nu ai ce face . Degeaba te chinui sa faci un nume ,sa te faci cunoscut ca tot nu ai sanse si tot pe pile se intra. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai ar fi mai multa lume activa , FH urile ar fi mai complexe si mai frumoase si chiar s ar merita sa te chinui intr o factiune si sa speri la o functie ca , chiar ai avea sanse.
 5. Nickname: Kasadya Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kasadya
 6. Nickname: Kasadya Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kasadya
 7. Nickname: KasadyaNumăr ales: 24
 8. Nickname: Kasadya Numar ales: 13
 9. Nickname: Kasadya Număr ales: 17
 10. Nickname: KasadyaNumăr ales: 9
 11. Nickname: KasadyaSerie bilet virtual:990N-NK3VR4
 12. Nickname: KasadyaSerie bilet virtual:9905-NK3BG7
 13. Nickname: KasadyaSerie bilet virtual: 9919-KWOEMO
 14. Nickname: KasadyaSerie bilet virtual: 991S-KWOZZU
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.