Jump to content

Reset

Premium
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Reset

 • Rank
  Buster

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [HOUSE SYSTEM] - a fost inceput sistemul de case.
 2. - rezolvat un bug cand iesi de pe server sa nu se salveze, acum se salveaza. [ BAN SYSTEM ] - sistemul a fost inceput, momentan doar comanda /ban.
 3. [KICK SYSTEM] nu pot zice ca e un sistem dar sa fie asa pus. - a fost adaugat sistemul de kick pentru administratori de level 1+.
 4. - adaugate comenzile administrative. (/freeze,/unfreeze,/vehname). - rezolvat un bug la sistemul de warn, mai exact la functia unde se ofera.
 5. [MYSQL UPDATE] - a fost adaugat un nou tabel pe nume 'logs_punish' aici se vor salva datele gen cand oferi un warn/ban etc. [WARN SYSTEM] - a fost adaugat sistemul de warn pentru administratori de level peste 1. - acest sistem are benefiicile la comenzile urmatoare: /warn; /checkwarns; /mywarns;
 6. - adaugate comenzile /ff si /fly pentru administratori.
 7. [NEW UPDATE] [PREMIUM SYSTEM] - a fost adaugat contul premium. - acesta are benefiicile de a schimba culoarea numelui din comanda /pcolor. Momentan doar asta. - acest system iti poate schimba culoarea numelui. [UPDATE FOR ADMIN] - a fost adaugata comanda /acolor. - a fost rezolvat un bug la comanda /mute.
 8. - rezolvat un bug la sistemul de inregistrare. - am adaugat o protectie impotriva fly hack. - am adaugat o protectie impotriva teleport hack marker. (urmeaza si ala pe checkpoint). Pentru testarea protectiei m-a ajutat: AndreiAdv.
 9. Infomatii: De acum nu mai fac update-uri repede, o sa fac mai incet si putine pentru a ma asigura sa nu mai fie bug la urma cum am patit si inca sunt active pe gamemode unele. Update-ul anterior am mai rezolvat din ele. [MYSQL UPDATE] - am inserat tabelul 'logs_chat' aici va fi logul chat-ului la comenzile care se transmit mesajele la playeri.
 10. cel mai probabil fa un string nou in incarcarea lor pentru a se verifica intai textul dupa sa il ia in actiune,
 11. - adaugate si interior si virtual la comanda /gotoxyz. - adaugata comanda /e (chat helperi). - adaugata comanda /sethelper.
 12. [NEW UPDATE] [HUD SYSTEM] - a fost adaugat hud system pentru health,fps,armour. - adaugata comanda /hud. - Sistemul inca nu e pe culori il voi face in urmatorul update.
 13. [NEW UPDATE] [HELPER SYSTEM] - am adaugat sistemul de helper. (/nsend,/n.) momentan ele doua nu imi permite timpul mai mult. - am adaugat sistemul de newbie (/n). - Sistemul a fost inceput ieri, am avut un bug a fost rezolvat astazi. - Sistemul nu este inca fix bugged (bugged-ul raspunde pe comanda /n, eu l-am facut pe /n o sa fie trecut pe /n sa fie raspuns.). - Il voi termina pe viitor(tm).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.