Jump to content

ReloadK

Premium
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About ReloadK

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Zuckerberg
 • Nick SA:MP Purple
  Reload

Recent Profile Visitors

190 profile views
 1. sampul e mort deja, dar bugged se mai tine pe picioare foarte mult, adica nu in viitorul apropiat. EDIT: daca nu mai merge afacerea asta e partea 2 :))
 2. @Tibi unknown.png

   

  deci ma pis pe mn ma :)) 

  nu is eu trefla =]

 3. La multi ani, Tibisor!

 4. updates: sistemul de vip este pe iterator. Info: nu mai postez update-uri: https://www.youtube.com/channel/UCcQS-CHss2ssBIixGJ5Ai_A?view_as=subscriber pentru alte update-uri interesante de vizionat
 5. nu stii de gluma, oricum m-am uitat prin el, se putea mai bine, oricum e down
 6. - sistemul de admin a fost rescris in totalitate.
 7. Este bug la noul job, cand intri pe baseball primesti jobul, dar in /stats nu arata nimic, Job: | Warns 0/3 asa arata mie
 8. vezi ca versiunea r34 nu e aia normala la bugged.ro din ce stiu :)) ON: spor, mai fain gmu meu bugged de la
 9. vezi ca versiunea r34 nu e aia normala la bugged.ro din ce stiu :)) ON: spor
 10. - am revenit. - a fost adaugat edit clan rank name ca rank 7 in clan. - rezolvate 2 buguri grave la server. - adaugata comanda /r pentru departamente. - adaugata comanda /granknames. - adaugata comanda /setleader. - rescrisa comanda /c.
 11. poate sa fie si 2k de linii, daca comanda e buna facut, si codul este decat ok poti sa ai 50k linii, daca gamemode-ul este lucrat cum trebuie.
 12. Propun: - sa se modifice joburile inefara de pizza boy. - sistemul de ore sa fie ca pe blue.bugged.ro, multi nu le plac sistemul de ore care este acum actual pe serverul purple.bugged.ro - sa se miscoreze pretul la change nickname de la bp iara la 150 bugged points.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.