Jump to content

Domn_Picolo

Premium
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Domn_Picolo

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Domn_Picolo

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

991 profile views

Domn_Picolo's Achievements

 1. Nickname: SupraX1 Rank: 1. De la ce lipsesti? ( sedinta / war ) : De la WAR. Cate zile ai in factiune?: 5. Data sedintei /war-ului: 15.10.2021. Motivul invoirii:Am niște problema personale și nu pot întra. Cate cererei ai facut luna asta? Doar aceasta. Alte precizari (optional acest rand) : Succes la WAR, seara faina.
 2. Nickname: SupraX1. Rank-ul detinut: 1. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: War, 12.07.2021 Motiv: Trebuie sa merg cu taicamiu pana in oras ca am putina treaba, si nu stiu daca pot ajunge la war. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna? Cu aceasta invoire acumulez 2. Altceva: Mult succes la War, v-am pupat succes.
 3. Pai daca e contu meu ba nabule cum dq sa nu fac asa, esti ratat rau jur mere-ti in pla mea cu tot cu clanu vostru hai pa
 4. Ce varsta ai? Am varsta de 16 ani. Nickname in joc: SupraX1. Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Ma numesc Ionut, am 16 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Sunt capabil sa ma integrez rapid intr-o echipa si sa mentin o relatie de prietenie cu orice persoana din jurul meu. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun. Care este cel mai mare vis al tau? Să termin cele 12 clase si sa pot da de permis. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Sunt la Profesionala in Clasa IX la Auto Mecanica. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Imi doresc sa obtin functia de co-lider.
 5. Nickname: SupraX1. Rank-ul detinut: Detin rank 1. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Vreau sa ma invoiesc de la War Pe data de 08.07.2021. Motiv: Nu pot intra deoarece am niste probleme personale. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna? Doar acum. Altceva: Multumesc frumos. Mult succes la War baietii v-am pupat.
 6. Nickname: IonuTsu. Nick-uri anterioare: Doar acesta. Level: Am level 47. Ore jucate: Am 1473 ore. Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/vQ1SWUs Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/ZVGjsXz Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/IonuTsu Cateva realizari pe server/ forum: Din punct de vedere al factiunilor, am reusit sa obtin rank 5 in San Fiero Paramedic Departament, totodata acumuland si 31 zile in FBI(am de gand sa raman aici pana voi primi wipe). M-am axat foarte mult pe activitate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, League of Legends, Counter Strike 1.6 si Grand Theft auto V. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece am observat, inca din primele saptamani de cand m-am apucat de joc, faptul ca membrii acestui clan sunt foarte respectati in aceasta comunitate, este un clan cu pretentii, cu membri atent selectionati, respectuosi si cu bun simt, demni de a purta titulatura de legende. Am interactionat cu cativa inca din primele mele saptamani si de atunci am inceput sa lucrez la profilul meu, sperand ca voi ajunge sa indeplinesc toate conditiile pentru a va putea fi coleg. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din doua clanuri, si anume: Mafiotilor si Knowledge Nation. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? * Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur, si nu sunt pe Blacklist. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: raiaN fostu membru SMiGAL si SummerBee. Planuri de viitor pe server? Imi doresc sa am un faction history foarte bogat, si multi prietenii. Informatii legate de viata reala: Prenume: Ionut. Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Nationalitate: Roman. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Ionut, am 16 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun si de la care sa pot invata ceva util. Ce gen de muzica asculti? Ascult aproape toate genurile muzicale. Ce hobbyuri ai? Muzica si dansul. Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat, sper sa devenim colegi.
 7. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu.Nickname #1: IonuTsu.Nickname #2 (opţional):Nickname #3 (opţional):Interval orar preferat: 19:00.Reporter preferat: RaZZo.Ce intrebari doresti in interviu? (Ex: 5, 7, 40, pana la maxim 5 intrebari / nu doresc sa aleg): Nu doresc.
 8. Nickname: IonuTsu Rank: 1 Zile in factiune: 11 Data în care lipsesc: 11.12.2020. De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Alte precizări: Succes la war.
 9. Nickname: IonuTsu. Rank: 1. Zile in factiune: 6. Data în care lipsesc: 06.12.2020. De ce lipsesc: Nu sunt acasa. Sunt la bunici. Alte precizări: Succes la war.
 10. Nick-ul tău: Tokyoo. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alexandrra. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc!
 11. Nickname pe server (+ anterioare): Tokyoo. De pe ce server esti(white/blue/black): Purple. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Timisoara. Ore jucate: 120. Level: 14. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tokyoo Ce alte jocuri joci?: League Of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am 15 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Sunt capabil sa ma integrez rapid intr-o echipa si sa mentin o relatie de prietenie cu orice persoana din jurul meu. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun si de la care sa pot invata ceva util. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 2, 27 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost 77z. Iar acum fac parte din Hatz Family. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: HTQ, MaNeVrA, Roby, PiscoT[].
 12. Nickname: IonuTsu Rank: 1 Data invoirii: 27.08.2020. Zile in factiune: 11 Numarul de invoiri pe luna aceasta: 1 Motiv: Trebuie sa merg la oras.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.