Jump to content

IonuTsu

Premium
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About IonuTsu

 • Rank
  Buster

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick-ul tău: Tokyoo. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Alexandrra. Dovezi cu testul (ss / video): Tipul licenței: Gun. Alte precizări: Multumesc!
 2. Nickname pe server (+ anterioare): Tokyoo. De pe ce server esti(white/blue/black): Purple. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Timisoara. Ore jucate: 120. Level: 14. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Tokyoo Ce alte jocuri joci?: League Of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am 15 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Sunt capabil sa ma integrez rapid intr-o echipa si sa mentin o relatie de prietenie cu orice persoana din jurul meu. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun si de la care sa pot invata ceva util. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 2, 27 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost 77z. Iar acum fac parte din Hatz Family. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: HTQ, MaNeVrA, Roby, PiscoT[].
 3. Nickname: IonuTsu Rank: 1 Data invoirii: 27.08.2020. Zile in factiune: 11 Numarul de invoiri pe luna aceasta: 1 Motiv: Trebuie sa merg la oras.
 4. Nickname pe server (+ anterioare): IonuTsu. De pe ce server esti(white/blue/black): Vin de pe server-ul ''Purple''. Varsta: Am varsta de 15 ani. Localitate: Sunt din judetul Timisoara. Ore jucate: Detin 79 de ore in ora aplicarii. Level: 9 Link profil panel: https://purplepanel.bugged.ro/profile/IonuTsu Ce alte jocuri joci?:Ma mai joc Counter Strike 1.6 si San Andreas MultiPlayer. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am 15 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Sunt capabil sa ma integrez rapid intr-o echipa si sa mentin o relatie de prietenie cu orice persoana din jurul meu. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun si de la care sa pot invata ceva util, dar si ajutandu-mi aproapele. Sinceritatea, loialitatea si caracterul sunt cele mai importante si esentiale calitati pe care eu le punctez atunci cand imi formez o legatura cu o persoana. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fiero Police Departament, rank 2 si 27 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt Intr-un clan in momentul de fata, fostul meu clan a fost ''Chef Family''. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot face acest lucru'. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sneez, ReNaTo, iAndrey.
 5. Nume: IonuTsu Rank: 2 Data invorii: 28.06.2020 Motivul invorii: Trebuie sa merg la antrenament. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
 6. Nickname: IonuTsu.Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare.Level: Am level 8.Ore jucate: Am 75 de ore jucate.Sanctiunile primite pe BLUE si PURPLE (poza cu sanctiunile de pe ambele servere): https://imgur.com/a/LpoF66sPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/jNrwGJYProfilul de pe panel (link BLUE si PURPLEhttps://purplepanel.bugged.ro/profile/IonuTsu/https://bluepanel.bugged.ro/profile/IonuTsuCateva realizari pe server/ forum: Nu am nici o realizare.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League of legends, CS:GO si SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece vreau sa incerc si eu un nou clan.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din Chef Family.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu, am mai fost niciodata in The Legends.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur, am verificat acest lucru.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu am pe nimeni in acest clan cu care sa ma inteleg, dar sper sa ne intelegem.Planuri de viitor pe server? Planul meu este sa acumulez rank 5 in San Fiero Police Departament, si 100+ days.Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc Ionut.Varsta reala: Am varsta de 15 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Ionut, am 15 ani, sunt din Timisoara, sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni. Sunt capabil sa ma integrez rapid intr-o echipa si sa mentin o relatie de prietenie cu orice persoana din jurul meu. Ador sa imi petrec timpul sa ma joc si facand sport, incercand sa cunosc multa lume cu care sa am ceva in comun si de la care sa pot invata ceva util, dar si ajutandu-mi aproapele. Sinceritatea, loialitatea si caracterul sunt cele mai importante si esentiale calitati pe care eu le punctez atunci cand imi formez o legatura cu o persoana.Ce gen de muzica asculti? Ascult Nane si Lady XO.Ce hobbyuri ai? Nu am hobbyuri.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.
 7. Ios indianu talpa iute 15 laben 3 minute 🙂

 8. E calumea daca mai deschide, tibi, si shad0w un server, ar fi foarte fain, nu ar mai fi atat lag.

  1. Mihai.printu

   Mihai.printu

   da, iar dupa ce se termina treaba cu virusu sa ajunga la 200 de playeri ? :))

 9. PRO, are o foarte mare experienta, succes bro in continuare, sper sa iei tu!
 10. PRO, are un comportament foarte ox, are si experienta mare intr-un astfel de domeniu, succes mane.
 11. +1 Este foarte folositor Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.