Jump to content

BERNiADV

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BERNiADV last won the day on February 22 2020

BERNiADV had the most liked content!

Community Reputation

66 Excellent

About BERNiADV

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 12/03/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amintiri pe Blue.

  Piesa care m-a adus pe server de la un search gresit, canta piesa pe fundal la unu care juca samp:

  Spor la joc.

 2.  @Shad0w daca doresti sa dai un ochi la ultima sugestie la mafi. Multi lideri se lasa vazand ca nu pot lua turf de mafia x/y/z ca are multi codati, fa asa fel la 6-10 codati pe saptamana in mafia x/y/z ca liderul sa ia LW prima abatere si uninvited a 2-a. Nu ar mai fi plin de codati si nu s-ar mai promova cheats, s-ar juca mai corect la war si nu atata cod zic eu, exemplu ai cativa lideri care au lasat recent in mafie din cauza asta. Daca vrei ca un lider sa tina zile dai o sansa sa poata juca decent la war, nu sa il rupa mafia x/y/z cu codul. Dupa parerea mea.

  1. Show previous comments  1 more
  2. NewT.

   NewT.

   se baneaza din aceeași mafie maxim 2 per zi de war.. e greu

  3. Mihai.printu

   Mihai.printu

   păi asta ar insemna sa iti bagi in mafie numai prieteni care stii ca nu au cod. Daca ai accepta aplicatia unui necunoscut de unde iti dai seama ca nu are cod ? 😂

  4. BERNiADV

   BERNiADV

   Faza e că mulți lideri își bagă pe alte conturi prieteni cu cod. Cum ai zis tu dacă bagi un necunoscut cu cod, bagi unul, dar e unul nu 10 ca să iei LW / Uninvited.

 3. Sugestie: Liderul unei mafi daca are 10 codati in mafie banati pe saptamana sa primeasca LW la prima abatere si uninvited la a 2-a abatere. Cum crezi ca ar ajuta serverul? Nu s-ar mai rebaga codati de pe alte conturi cu alt nume diferit si etc, nu s-ar mai promova cheats-urile.
 4. Sugestie: Adaugarea in /wardrobe la categoria skin-urilor un meniu pentru a ne fi usor sa alegem skin-ul dorit si o optiune pentru a putea elimina / vinde skin-urile duplicate pe care le avem. Spre exemplu eu am 223 de skin-uri duplicate si dau pe sageata pana a ajunge la skin-ul dorit. Ar fi decent un meniu la acestea si un sistem de distrugere / vindere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa nu mai stea un timp indelungat in /wardrobe pentru a da click peste o gramada de duplicate. Multumesc de timpul acordat.
 5. Nickname: BERNiNick-uri anterioare: RAUM, GEORGE, HAZER, CORPORATiON, TUPEU, BARNi, TiRON etc.Level: 83.Ore jucate: 5514.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/VsZ2P60 Poza cu invitatia: https://imgur.com/St7b3u9 Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/BERNi Cateva realizari pe server/ forum: x2 leader mafi, x4 co lider mafi, tester in anumite factiuni.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Paladins.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este si va ramane un clan renumit pe server cu membrii capabili si un staff foarte bine pus la punct
 6. Sugestie: Adaugare unor noi joburi pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii playeri au toate job-urile diamond si nu au in mare parte ce job-uri sa mai faca. Ar ajuta ca acestia sa mai aiba ce sa faca si ei pe server.
 7. Sugestie: Adaugarea sistemului de boti la Hunger Games Arena si la Last Car Standing. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avand in vedere ca nu mai sunt asa jucate aceste 2 tipuri de minigame-uri trebuie adaugat acest sistem de boti deoarece unele persoane mai doresc sa joace la acestea si nu se strange numarul respectiv de playeri pentru a incepe runda respectiva.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.